Legemidler for å hjelpe med OCD

OCD, eller tvangslidelser, er en tilstand som plager millioner av amerikanere med varierende grad på daglig basis. Mange forskjellige typer behandlinger har vært brukt til å lindre OCD symptomer. Selv om samtaleterapi kan være effektive i å redusere noen effekter av OCD, mange mennesker trenger medisiner for å holde den fra å blande seg inn i deres daglige liv. Den type medisiner og bruksfrekvens være avhengig av en pasients nivå av OCD samt hans medisinske historie. Bestemme riktig Medisiner for din OCD

Før bestemme hvilke medisiner er best for deg, er det viktig at du ser en kvalifisert terapeut eller lege som kan kvantifisere din OCD. For mange er kognitiv terapi brukes effektivt og kan eliminere behovet for medisinering.
P Som beskrevet av Helpguide.org, er OCD består av tvangstanker (tilsynelatende ukontrollerbare tanker, bilder eller impulser som oppstår igjen og igjen i din sinn) og tvangshandlinger (atferd eller ritualer som du føler deg drevet til å handle ut gjentatte ganger, vanligvis utført i et forsøk på å gjøre tvangstanker gå bort). Kognitiv terapi er samtaleterapi som fokuserer på den måten en person tenker. Målet med kognitiv terapi i en OCD pasienten er å gjenkjenne tvangstanker, oppdage hva som utløser den og re-trene hjernen.
Vanlige medisiner som brukes

Når OCD var først anerkjent, visste mange leger av ingen måte å effektivt behandle sine symptomer. Som med de fleste psykiatriske tilstander, foreskrevet leger medisiner å bare nummen pasienten. Anxiety.com rapporter som beroligende midler som benzodiazepiner, inkludert Xanax og Ativan, effektivt kan behandle panikk forbundet med tilbakevendende, tvangstanker, men deres avhengighet potensielle og uønskede bivirkninger slutt har oppveies deres effekt med OCD.

Sedatives , men er fortsatt foreskrevet for "gjennombrudd", eller når din OCD blir så sterk at den hindrer deg i å fullføre dagligdagse oppgaver. Disse medikamentene bør ikke tas på en jevnlig basis.

Antidepressiva, for eksempel trisykliske antidepressiva, har blitt den mest forskrevne medisiner for behandling av OCD. Disse medikamentene kalles SSRI eller selektive serotonin reopptakshemmere, fordi de endrer hjernens kjemi til å opprettholde et høyere nivå av serotonin. Faktisk Psychcentral.com sier at "de eneste medisiner som har vært konsekvent vist effektiv i behandling av OCD er antidepressiva som samhandler med hjernen kjemiske serotonin."

For OCD som er motstandsdyktige mot behandling med antidepressiva, MAO-hemmere , potente medikamenter som påvirker alle tre nevrotransmittere i hjernen (serotonin, noradrenalin og dopamin) samt andre kjemikalier i kroppen, noen ganger er foreskrevet. Selv om de er effektive, de har flere negative bivirkninger og kan føre til potensielt fatale interaksjoner når det tas sammen med andre medisiner og enda noen matvarer.
Tips

Når diagnostisert med en medisinsk lidelse eller noe slag, er utdanning og kunnskap om den spesifikke lidelsen avgjørende. En utmerket ressurs for OCD er den internasjonale OCD stiftelsens hjemmeside. Nettstedet gir et vell av informasjon i lekmann vilkår. Før du tar noen medisiner, lære av sine bivirkninger og potensielle interaksjoner med andre medisiner.

helse

· Hva du trenger å vite om gjær Symptomer 
· Hvordan Quit Smoking uten å kjøpe noe 
· Hva er funksjonen av noradrenalin? 
· Kvinnelige libido enhancers og hemmeligheter å øke Female Libido Naturlig 
· Hva er behandlingen for Joint Pain i Lupus? 
· Symptomer på Helvetesild Virus 
· Hva er chondroitin sulfat? 
· Hvordan vite høyre del størrelsen 
· Kreft i livmorhalsen i svangerskapet 
· Øvelser Etter kneprotesekirurgi