Vicoprofen Side Effects

Vicoprofen er et sterkt opioid smertestillende medikamenter som kombinerer den narkotiske hydrocodone med anti-inflammatorisk (NSAID) ibuprofen. Det er vanligvis foreskrevet for moderat til alvorlig smerte, og er lik den medisinering Vicodin, som inneholder paracetamol istedenfor ibuprofen. På grunn av de vanedannende risiko forbundet med hydrocodone, er Vicoprofen vanligvis foreskrevet på en kortsiktig basis på 10 dager eller mindre. I likhet med sine opioide fettere, det er mange bivirkninger forbundet med bruken. Fare for avhengighet
p Som med lignende narkotika, er en alvorlig bivirkning av Vicoprofen risikoen for å bli fysisk eller psykisk avhengig av medisiner, spesielt med langvarig bruk for kroniske smerter.

med Vanlige bivirkninger

Vanlige bivirkninger forbundet med Vicoprofen inkluderer forstoppelse, kvalme, svimmelhet, tretthet, diaré, gass, tørr munn og kløe i huden.

mindre vanlige bivirkninger

Vicoprofen har også en rekke mindre vanlige bivirkninger som forvirring, pustevansker, hyppig vannlating, hals og nasal passasje betennelser, munnsår og ringing i ørene.
bilder Sjeldne bivirkninger

til kan sjeldne bivirkninger oppstår når du tar Vicoprofen. Disse inkluderer agitasjon, allergisk reaksjon, kalkholdig avføring, nedsatt sexlyst, depresjon og problemer med å svelge.
Ibuprofen bivirkninger

The ibuprofen i Vicoprofen kan forårsake spesifikke bivirkninger som utslett, hodepine, kvalme, diaré, halsbrann og forstoppelse. Ibuprofen kan også forårsake magesår eller blødning sår.

helse

· Topp 8 Best Foods For Beautiful Skin 
· Bruk disse raskt vekttap løsninger slik at du kan leve et godt liv 
· Har fyldigere bryster The Natural Way! 
· Hvordan spise en Clean Breakfast
· Hvordan å leve med bipolar depresjon 
· Voksen Hypnose finne ut alt du trenger å vite 
· Hydro Floss Safety 
· Slik bruker du en Screening Questionnaire å oppdage Bulimia 
· Hvordan bruke Saw Palmetto for Thyroid 
· Fordelene med Metabolic Resistance Training Over tradisjonell Cardio