Hva er farene ved seksverdig krom?

Seksverdig krom er en fare for de som er utsatt for det, men ikke mange vet hva det er og hvorfor det skader folk. Å vite effekten kan hjelpe deg å avgjøre om du ønsker å jobbe i et område hvor eksponering er mulig. Definisjon

seksverdig krom er primært brukt som et anti-korrosivt i maling og grunning og også kan brukes ved sveising eller metallarbeid. Seksverdig krom er ofte vanskelig og dyrt å kvitte seg med, slik at bedriftene bli kvitt det ulovlig.
Respiratory Damage

Eksponering for en liten mengde seksverdig krom kan irritere nese og svelg, men langvarig eksponering kan gjøre mye mer skade. Kroniske luftveisinfeksjoner er et vanlig problem med mennesker som utsettes for seksverdig krom, som også kan forårsake astma-lignende symptomer.

Skin Effekter

Personer som arbeider i en miljø med seksverdig krom kan oppleve noen grad av utslett når det berører deres hud. Langvarig eksponering kan utvikle seg til huden sår eller dermatitt.
Warning

Eksponering for øynene kan forårsake alvorlig skade og til og med blindhet. Folk som jobber i områder hvor seksverdig krom er tilstede bør bruke briller.
Hensyn

Bruk åndedrettsvern, som seksverdig krom er et kjent kreftfremkallende, hovedsakelig forbundet med lungekreft .

helse

· Hva laser Teeth Whitening tilbud 
· Anti-Tyramine Diet å hjelpe med gikt 
· Hva er en T3 Total Blood Test? 
· Slik vises Calm 
· Hvordan redusere stress å lette Hypertension 
· Hvordan bli gravid etter etter å ha en Tubal hemorroider 
· Cool Pekere å bekjempe søvnløshet 
· Hvordan forebygge magekreft 
· Mestring for pasienter med Alzheimers 
· Antikolinesterase Side Effects