Effekter av langvarig bruk av Prednisolon

Prednisolon er et mye brukt alternativ behandling for autoimmune og inflammatoriske sykdommer. Det er rask og effektiv i å undertrykke immunforsvaret og redusere betennelse, og brukes langsiktig for å administrere helsemessige forhold. Langvarig bruk av prednison kan føre til mange og skadelige bivirkninger, men gir også lindring av symptomer på alvorlige medisinske tilstander som begrenser livskvaliteten. Fordelene og ulempene ved langvarig bruk av prednison må revurderes jevnlig. Funksjon

Prednisolon er det generiske navnet for en felles kortikosteroid, det er en anti-inflammatoriske medisiner også brukt til å undertrykke immunsystemet. Den fungerer som en behandling for inflammatoriske sykdommer som astma, alvorlig dermatitt og vaskulitt, så vel som autoimmune sykdommer som ulcerøs kolitt, reumatoid artritt, lupus og Crohns sykdom. Prednison er hurtigvirkende og effektiv, og er gitt muntlig eller som intramuskulære injeksjoner. Jo mer alvorlig tilstand er, vil jo lenger pasienten være på prednison for styring og kontroll av symptomer.
Bivirkninger

Humørsvingninger, søvnløshet og vektøkning er alle vanlige bivirkninger av prednison bruk, selv om den steroid benyttes for en kort periode. Langsiktige effekter av prednison omfatte mer alvorlige forhold, for eksempel høyt blodtrykk, osteoporose, øyeproblemer og skade på binyrene. Langsiktig bruk stunts vekst hos barn ved hjelp utvidet prednison terapi. Pasienter risikerer også å bli deprimert eller utvikle glukose intoleranse, en type diabetes. I tillegg svekker prednison immunforsvaret og gjør pasientene mer utsatt for andre sykdommer og infeksjoner når det brukes lang sikt.
Time Frame

Prednisolon er foreskrevet å behandle alvorlige kroniske sykdommer. Denne medisinen brukes ofte som en del av en utvidet behandling plan for disse forholdene og basert på nødvendighet, kan pasienten ta prednison i måneder eller år. Jo lenger en pasient bruker prednison, de mer alvorlige og mange bivirkningene blir. Med langvarig bruk av prednison, alvorlige bivirkninger, som for eksempel osteoporose, ikke forsvinne når behandlingen avsluttes. Leger søke å begrense pasientens totale tid på prednison ved å bruke annen hver dag terapi og gratis behandlinger.
Fordeler

Selv om det er varierte og mange bivirkninger forbundet med lang tids bruk av prednison, er det viktig å vurdere fordelene. Prednison fortsetter å bli mye brukt på grunn av hastigheten med hvilken det virker på legemet, og de ensartede resultater er det produserer --- dette er et meget effektivt medikament. En pasient som tar prednison finner at smertene avtar og andre medisinske tilstand symptomer lindres, slik at normal daglig fungering kan fortsette. For eksempel trenger en pasient med alvorlig astma steroidet å redusere betennelse i luftveiene for enklere, mindre anstrengt pust, for denne pasienten, fordelene klart oppveier risikoen. En annen positiv effekt av bruk av prednison er en plutselig økning i energi, og dette ekstra utholdenhet er ønsket velkommen av pasienter som har opplevd svakhet og tretthet på grunn av sykdom. Langvarig bruk av prednison gir en forbedret livskvalitet for mange pasienter, slik at de kan vende tilbake til det normale dagliglivet.
Advarsel

Pasienter på langsiktig prednison terapi må gjøres klar over risikoen for infeksjoner og sykdommer på grunn av stoffets effekt på immunsystemet. Leger må være oppmerksom på eventuelle andre medisiner og hatt kontakt medisinske tilstander før tilbyr prednison. Sovende sykdommer kan dukke opp igjen hos pasienter på langtidsbehandling prednison terapi, og en fullstendig medisinsk historie er avgjørende. Effektene av steroid terapi akkumuleres over tid, så selv langsiktige behandlinger må holdes til et minimum trygg dose og varighet.

helse

· Kvaliteter Moonstone 
· Diastolisk trykk Definition 
· Hvor å forhindre og eliminere Childbirth Stretch Marks 
· Hva er gode Low Carb Snacks? 
· Tredemølle Prisene 
· Helse fora for å veilede deg mot Riktig Helse 
· Hodepine Massage 
· Cervical Fusion Komplikasjoner 
· Dr AleksanderStrande de enkelt Healing Clinic Definerer Chronic Fatigue 
· Hvordan å sovne etter å ha sett en Scary Movie