Hvordan få Celebrity Perfect Skin Med en kjemisk peeling

Velge riktig kjemisk peeling er viktig, fordi sterke ingredienser som brukes i ansiktet kan forårsake betydelige brannskader eller skader på huden. Før du velger en kjemisk peeling sørg for at du forstår din hud allergier, har sett en hudlege eller har grundig undersøkt bivirkninger av hjemme selv behandlinger tilgjengelig. Generelt kan en vellykket kjemisk peeling forlate deg med vakker hud og følelse som en kjendis. Instruksjoner
en

Forbered. En eller to uker før kjemisk peeling en mild Alpha Hydroxy Acid (AHA) rengjøringsmiddel eller krem ​​bør påføres pleier huden og forbereder den for en enda skrelle.
2

Omtrent to til tre dager før skrelle bruk av skrubbing pads og eksfolierende svamper bør seponeres samt eventuelle andre barbering produkter.
3

Velg mellom hvilke typer kjemisk peeling som er tilgjengelige. TCA og Salisylsyre er den hyppigst valgt. Trikloreddiksyre (TCA) er mest brukt for middels dyp peeling. Fine rynker, overflatiske blemmer og pigment problemer blir ofte behandlet med TCA. Salisylsyre raskt og effektivt fjerner døde hudceller som tetter porene og gjør huden matt. Salicylic peeling brukes vanligvis for behandling av pigmentflekker, kviser og akne utsatt fet hud.
4

Finn en sertifisert sted for å få kjemisk peeling gjort. Vær forsiktig og pass på at du har diskutert alle bivirkningene med legen eller personen som utfører kjemisk peeling. De er også selv kjemisk peeling behandlinger tilgjengelig i drugstores. Pass på at du ikke plukke de som har ingredienser som har forårsaket allergiske reaksjoner til deg tidligere.
5

Monitor du reaksjon på behandling og oppfølging med lege eller hudlege hvis du har en dårlig allergisk reaksjon.
6

Nyt den glatte tone, ungdommelighet og skjønnhet av huden din som kan gjøre at du føler deg som en kjendis.

helse

· Diagnostiske verktøy for Lung Cancer 
· Hva er fordelene med Testosteron Therapy? 
· Beroligende Øvelser for Public Speaking 
· Hvordan senke kolesterolet og blodtrykket naturlig 
· Kreftfaren Therapy 
· Peanøttallergi Symptomer hos barn 
· Slik kommer tynne ben 
· Riktig Dårlig matvanene i Kids av yrkesaktive foreldre! 
· Hva er årsakene til nyre Oncocytoma tumorer? 
· Hvordan balansere Energiproduksjon