Tilskudd til Pleiere

Den beste strategien for å få støtte til å gi omsorg til et barn, eller til en funksjonshemmet eller eldre person, er å nærme lokale sosiale tjenester og helse avdelinger eller veldedige organisasjoner. Mange føderale myndigheter og private stiftelser gi tilskudd utformet for å støtte omsorgspersoner. Imidlertid er de fleste av disse bevilgningene ikke utstedt til enkeltpersoner, men til offentlige organer eller ideelle organisasjoner som opererer på lokalt nivå. Slektskap Child Care

I likhet med andre stater, gir staten Washington hjelp til de som gir omsorg til et barn gjennom lokale sosiale tjenester avdelinger: "Staten tilbyr slektskap omsorgspersoner flere juridiske varetekt alternativer, men uformelle omsorgspersoner har liten juridisk myndighet med mindre de forfølge en av disse alternativene i retten. Formelle slektskap omsorgspersoner, fordi de bryr seg for barn i statens varetekt, har tilgang til mer statlig levert tjenester enn gjøre uformelle omsorgspersoner. " Slektskap omsorg er ofte gitt av en slektning eller en som er nær den plagede.
Hospice Care

samfunnet Hospices of America Foundation (CHA) gir mindre tilskudd til enkeltpersoner for faglig samt slektskap omsorgspersoner. Stiftelsens nettsted inneholder et søknadsskjema samt CHA retningslinjer og prosedyrer Manual, som sier de mengder av midler gitt, betingelser som skal oppfylles og tilskuddsordninger målsettinger. CHA reagerer normalt til applikasjoner innen to uker.
Alzheimers Care

Alzheimers Foundation of America (AFA) påpeker at deres familie avlastning Grant ". .. bidrar til å lindre kostnadene for avlastning for familier omsorg for sine kjære med Alzheimers sykdom eller et beslektet demens. " Tilskuddet fordeles gjennom nonprofit medlemsorganisasjoner. Individuelle stipend søkere bør gå til medlem siden på AFA hjemmeside og klikk deres tilstand på kartet for å finne en liste over lokale nonprofit AFA medlemmer med kontaktinformasjon.
Veteran Care

Ifølge Caregiverlist, er Veteran Folkehjelp og hjelpestønad for Senior Care en "sjelden pensjonsytelse som betaler for en privat omsorgsperson for å bistå i den daglige virksomheten ved levende, inkludert spising, bading, dressing og mobilitet." Denne stønaden gis til personer under et visst inntektsnivå og krever en legens anbefaling. Caregiverlist inneholder lenker til alle tre obligatoriske innlevering skjemaer.
Fellesskapets ressurser

katolske Community Services, det amerikanske Røde Kors og andre hjelpeorganisasjoner opererer på samfunnsnivå. Deres lokallag kan bli funnet i telefonkataloger eller på sine nettsider. The Department of Health and Human Services har lansert en nettside med tittelen Eldercare Finn forhandler, som lar enkeltpersoner til å søke etter et nummer av samfunnets ressurser på en gang, etter postnummer, by og fylke. I de fleste tilfeller vil foreninger som støtter en spesifikk sykdom også direkte tilskudd søkere til lokallagene.

helse

· Krav til en Medicaid Application 
· Spesiell diett for å bekjempe kreft 
· Hudproblemer Eksem 
· Øvelser for folk med hofteoperasjoner 
· Fordeler med Diet Patches 
· Hvordan Hold Back Tears 
· Akupressur for migrene Relief 
· Hvordan bruke orientalske Bodyworks å lindre fordøyelsesproblemer 
· Tympanoplasty Prosedyre 
· Forstå Aromaterapi