Autoimmune Stoffskiftesykdommer

Det er to typer autoimmune sykdommer i skjoldbruskkjertelen, inkludert Graves 'sykdom og Hashimotos. Disse autoimmune sykdommer i skjoldbruskkjertelen er preget av en overaktiv og skjoldbrusk forårsaket av skader på kroppen fra immunsystemet. En autoimmun sykdom involverer angrep på organer, celler og vev i kroppen. Kroppen begynner egentlig å angripe seg selv. Graves 'sykdom

Graves' sykdom er en type hypertyreose eller overaktiv skjoldbruskkjertel. Graves 'oppstår når immunsystemet angriper skjoldbruskkjertelen, forårsaker skjoldbruskkjertelen til å produsere for mye tyroksin. Når dette skjer, påvirker det metabolic rate av kroppen, endre humør og fysiske utseende.
Graves 'Disease Symptomer

Vanlige symptomer på Graves' sykdom omfatte angst, irritabilitet, søvnproblemer, utmattelse, endringer i hjerterytme og skjelvinger på hånden. Det er normalt en økning i svette, dårlig toleranse for varme, vekttap, sprøtt hår, skjoldbruskkjertelen utvidelse, menstrual endringer og hyppig avføring. En av de vanligste tegnene på Graves 'er en endring i øynene som de vev og muskler svelle, noe som gir opplevelsen av forstørrede øyne. Problemene med øynene ofte innebære å rive og følelsen av sand i øynene, rødmet øyne, hovne øyelokk og følsomhet for lys. Mange har også endringer i huden, slik som rødhet og hevelse.
Diagnostisering og behandling av Graves 'sykdom

Diagnosen Graves' sykdom vanligvis begynner med en fysisk eksamen for å se om øynene har forandret seg og hvorvidt skjoldbruskkjertelen er forstørret. På grunn av økningen i tyroksin, vil en lege også kontrollere puls og blodtrykk, samt undersøke hender for å bestemme om en tremor er til stede. En skjoldbruskkjertelen ultralyd kan være foreskrevet for å avgjøre om skjoldbruskkjertelen er forstørret. Blodprøver vil avgjøre nivået for både skjoldbruskkjertelen stimulerende hormon og tyroksin. Kroppen trenger jod for å produsere tyroksin. Den radioaktive jod opptak test vil måle hvor mye jod i skjoldbruskkjertelen og bidra til å finne ut om det er for mye tyroksin.

Behandling av Graves 'sykdom innebærer betablokkere, anti-skjoldbrusk medisiner, radioaktivt jod behandling og kirurgi.
Hashimoto sykdom

Hashimotos er en autoimmun sykdom der immunforsvaret angriper skjoldbruskkjertelen, forårsaker betennelse og en lite aktiv skjoldbruskkjertel eller hypotyreose. Hashimotos stopper skjoldbruskkjertelen fra å lage nok hormoner.
Hashimotos Symptomer

Hashimoto sykdom innebærer en nedgang i thyroid hormonnivået i blodet. Denne sykdommen kan være stille i årevis uten å forårsake noen tegn eller symptomer. Symptomene ofte avhenge av alvorlighetsgraden av hormonet ubalanse. Noen symptomer på Hashimotos er tretthet, følsomhet for kulde, forstoppelse, tørr hud, puffy ansikt, heshet, forhøyet kolesterol, endringer i vekt, muskel og leddsmerter, menstruasjonsforstyrrelser endringer og depresjon.
Hashimotos diagnose og behandling

hormon og antistoff tester vil bidra til å bestemme mengden av hormoner som blir produsert av både skjoldbruskkjertelen og hypofysen. Antistoffet testen omfatter produksjonen av de unormale antistoffer. En blodprøve vil avgjøre hvor mye thyroid peroksidase er i blodet. Peroksidase er et enzym som er funnet i skjoldbruskkjertelen og bidrar til å produsere hormoner.

Hashimotos behandling innebærer skjoldbruskkjertelen erstatning gjennom hormoner som Levithroid, Levoxyl, og Synthroid. Medisinering gjenoppretter hormonnivåer og bidrar til å reversere symptomer på hypotyreose. Hormonnivået vil bli overvåket nøye for å fastslå om det er rett dosering og medisinering.

helse

· Migrene Relief With No Koffein 
· Back Pain Puter 
· Negative effekter av steroider 
· Blærekreft Effects 
· Homeopatiske Back Pain Utbedring 
· Hva er ahcc? 
· Assistant Bo Resident Bill of Rights 
· Hva du skal spise for en Sensitive Stomach
· Nevropatisk smerte syndromer 
· Botemidler for magesår