Bivirkninger av skjoldbrusk Problemer

Skjoldbruskkjertelen, en del av det endokrine systemet, er ansvarlig for å kontrollere mange funksjoner i kroppen. I tillegg til å regulere hormonproduksjon og følsomhet i hele kroppen, styrer skjoldbruskkjertelen også produksjonen av proteiner og kroppens bruk av energi. Når en person opplever problemer med skjoldbruskkjertelen, kan det føre til en broket rekke bivirkninger som manifest over kroppslige systemer. Type Thyroid Problemer

De to vanligste formene for problemer med skjoldbruskkjertelen er hyper-og hypotyreose. Hypertyreose oppstår når skjoldbruskkjertelen blir overaktiv, forårsaker hormon sekresjon og metabolisme å øke i hele kroppen, og hypotyreose oppstår når skjoldbruskkjertelen produksjonen bremser. Begge forholdene kan være forårsaket av utallige faktorer, alt fra genetisk predisposisjon for store hormonelle hendelser som graviditet. Begge forholdene gi bivirkninger i de samme områder av kroppen, selv om bivirkningene pleier å være motsatt.
Temperatur Sensitivity

Følsomhet for temperatur er en vanlig bivirkning av problemer med skjoldbruskkjertelen. Skjoldbruskkjertelen styrer forbrenningen, som er effektivt kroppens energikilde. Når thyroideafunksjonen økes, behandling av energi øker, forårsaker total kroppstemperatur til å stige, mens en reduksjon i skjoldbrusk-funksjonen vil resultere i en nedsatt stoffskifte og derfor en liten reduksjon i kroppstemperatur. Dette betyr at personer med hypertyreose svette mer og er mer intolerant av varme som en bivirkning av problemene, mens en person med hypotyreose vil føle kaldt i situasjoner der folk med normal funksjon i skjoldbruskkjertelen er fine.

Digestive Regularitet

En annen bivirkning av problemer med skjoldbruskkjertelen er en endring i fordøyelsessystemet regularitet. Økningen i protein produksjon og hormon vil fremskynde fordøyelsesprosessen hos personer som har en overaktiv skjoldbruskkjertel, noe som gjør hyppig avføring og diaré en vanlig bivirkning. Imidlertid vil de som har bremset funksjon i skjoldbruskkjertelen merke forstoppelse og oppblåsthet som bivirkninger av sine problemer med skjoldbruskkjertelen.
Sleep Endringer
p Som skjoldbruskkjertelen aktivitet øker, enkeltpersoner med hypertyreose varsel søvnløshet, eller et redusert behov for søvn som en bivirkning av deres tilstand. Økningen i energi og hormoner vil skape en "fast" følelse som ligner på en sterk koffein høyt, som resulterer i bare flere timer med dyp søvn over flere dager. Omvendt vil en person som lider av hypotyreose skifte til dvalemodus på grunn av nedsatt stoffskifte, og finner ut at de sover 12 til 16 timer i døgnet som en bivirkning av deres tilstand.
Vekt endringer

Når stoffskiftet, eller utnyttelse av energi, øker, begynner kroppen å stole på energi lagret som fett å mate den interne ovn. Personer med overaktiv thyroids vil se denne økningen i stoffskiftet manifest bivirkning av rask og utilsiktet vekttap. Imidlertid, i pasienter med redusert funksjon i skjoldbruskkjertelen den motsatte virkning vil være tilfelle. Som metabolisme bremser, begynner kroppen å lagre en større andel av inntatt energi som fett, noe som resulterer i rask vektøkning som en bivirkning av problemer med skjoldbruskkjertelen.

helse

· Leddsmerter behandling, symptomer og årsaker som du bør vite 
· Hvordan finne en Barnepsykolog 
· Kombinert Diet behandling for nyre og diabetespasienter 
· Thalamic Nervesmerte 
· Normal okulære trykket 
· Alkohol Detox Med Librium 
· Hvordan komme ut av sengen med en hip erstatning 
· Pinworms hos mennesker 
· Oppskrifter for å senke blodtrykket 
· Slik Lavere Klor Nivå