Om Sår

Sår er åpne sår som danner på eller innsiden av kroppen. Noen vanlige steder hvor magesår kan oppstå er at munn, mage eller tarm. Selv om det har vært spekulasjoner om at magesår kan være forårsaket av stress, forbruker for mye fet og krydret mat, overdreven tobakk og alkohol, eller å være genetisk disponert for å utvikle magesår, er det ingen solid vitenskapelig bevis for at peikt noen bestemt årsak. Uansett årsak, kan magesår være smertefullt. Heldigvis for de som har dem, det er mange behandlinger tilgjengelig. Historie

Før det nittende århundre, var det svært lite kjent om magesår, særlig magesår. Med kun grunnleggende medisinsk praksis og ikke veldig mye informasjon om magen syrer og andre interne aspekter av menneskets biologi, visste de som led av sår i tidligere tider ingenting om hvordan man kan forebygge eller behandle dem. Som fremskritt innen medisinsk historie kom og anestesi ble innført, var legene i stand til å utføre operasjoner for å behandle interne problemer som magesår. I dag, med avansert medisinsk teknologi og en bedre forståelse av magesår, flere behandlingstilbud tilgjengelig.
Typer

Sår kan dannes på hudens overflate som følge av diabetes eller muligens hudskader fra langvarig sengeleie. Orale sår skjema i munnen mens andre typer dannes i områder langs fordøyelseskanalen, så som spiserøret, magen eller tarmen. Sår som danner på spiserøret er esophageal magesår. Magesår er de som oppstår i slimhinnen i magesekken eller øvre del av tynntarmen. Magesår er de som oppstår i magen og duodenalsår er de som oppstår i tolvfingertarmen eller tynntarmen.
Egenskaper

Kjenn symptomene på en sår slik at du vet når du skal søke medisinsk behandling. For oral sår, vil du være i stand til å se dem. De vanligvis vises som canker sår eller blemmer i eller rundt munnen. For magesår eller duodenalsår, vil du vanligvis oppleve en gnagende eller brennende smerter i magen som vanligvis er verre i mellom måltidene når magen er tom. Andre symptomer som kan følge med magesmerter er vekttap, tap av matlyst, kvalme, oppkast og noen ganger blødning hvis såret er perforert.
Hensyn

Selv om det har ikke blitt bevist at å spise visse matvarer vil føre til magesår, har medisinske studier vist at enkelte matvarer og drikker som melk, kaffe, sitrus matvarer, tomater og høy-fett og stekt mat øker syreproduksjonen i magen. Økt magesyre produksjon kan bidra til utvikling av magesår. Noen matvarer som er nyttig for å redusere gastritt og redusere risikoen for å utvikle magesår er matvarer som inneholder mye fiber som havre, hvete, belgfrukter og ikke-sitrusfrukter og grønnsaker. Urtete kan også være nyttig i å hjelpe på fordøyelsen og undertrykke de Helicobacter pylori bakterier som forårsaker noen sår.
Forebygging /løsning

behandlinger for magesår inkluderer syrenøytraliserende midler, antibiotika medisiner , endringer i kostvaner, kirurgi eller en kombinasjon av alle disse. Dersom sår er et resultat av Helicobacter pylori bakterier, vil en lege vanligvis foreskrive antibiotika for å bli kvitt bakteriene. Noen forebyggende metoder for magesår kan være å kutte ned på røyking og drikking vaner, redusere stress og begrense inntaket av over-the-counter-steroide antiinflammatoriske legemidler.

helse

· Pronasjon Øvelser 
· The Secrets om vekttap dietter som The Weight Loss Industry er å holde fra deg 
· Hvordan mate barnet nok vitamin C 
· Hvordan behandle Veggedyr i Dine Home
· Enalapril og revmatoid artritt Treatment
· Hvor å Feilfri Kalibrert Ears 
· C-vitamin Guide 
· Hvordan trene leggen Etter laparoskopisk hysterektomi 
· Om Trykkmålere 
· Medisinske koder Definert