Fysiske symptomer på Herpes

Herpes er en virussykdom forårsaket av en av herpes simplex virus. Herpes simplex-virus 1 (HSV-1) er primært ansvarlig for oral herpes, og HSV-2 forårsaker i hovedsak genital herpes. Muntlig Herpes

Oral herpes forårsaker vanligvis overfladiske sår i munnen og på leppene som ser ut som forkjølelsessår. Det kan også føre til akutt gingivitt.
Genital Herpes

Genital herpes vanligvis manifesterer seg som en klynge av betent papler på og rundt kjønnsorganene som ligner forkjølelsessår. Imidlertid er genital herpes ofte asymptomatiske, selv om det fortsatt kan overføres mellom utbruddene.

Lignende symptomer

Oral herpes gir sår med en vesikulær scenen, som gjør at den kan bli differensiert fra lignende forhold. Forhold som uretritt og atopisk eksem bør ikke vurderes før en diagnose av genital herpes.
Tester

Oral herpes er vanligvis diagnostisert klinisk uten laboratorietesting. Genital herpes krever ofte at diagnosen bekreftes med tester som polymerase chain reaction (PCR) og direkte fluorescerende antistoff (DFA) tester.
Behandling

antiviral medisiner som aciklovir (Zovirax), famciclovir (Famvir) og valaciklovir (Valtrex) er effektive i å redusere varigheten, hyppigheten og alvorlighetsgraden av herpes utbrudd.

helse

· Hvorfor Årsak Regn leddsmerter? 
· Lisinopril Uttak Side Effects 
· Hvordan å miste vekt etter at barnet fem enkle tips for å miste baby vekt 
· Abscessed tenner og hjertesykdom 
· Om Anorexia 
· Ortopediske operasjoner i India 
· Avodart Cancer Treatment 
· Skalp reduksjon 
· Hvordan identifisere Pica Disorder 
· Hvordan kvalifisere for gratis Resepter på en lav inntekt