Hvordan få Antistoffer

Antistoffer, eller immunglobuliner, er proteiner som produseres av vårt immunsystem til å bekjempe det den oppfatter som skadelige stoffer. Disse stoffene er kalt antigener og kan være virus, bakterier, sopp eller andre allergener. Det er også mulig at antistoffer kunne angripe nødvendige komponenter og gunstige enheter. Dette er en indikasjon på en autoimmun sykdom. Den eneste måten å produsere antistoffer i en sunn kropp er å innføre noen form for et skadelig stoff eller for å få en immunisering. Det er derfor ikke tilrådelig å prøve og gjøre kroppen lage antistoffer på egen hånd. Instruksjoner
en

Få syk. Dette er den vanligste måten for kroppen å produsere antistoffer, og det gjør det så snart det oppdager de skadelige antigener. Hver sykdom forårsaket av virus eller bakterier får kroppen til å produsere antistoffer. Vanlig forkjølelse, influensa og tragiske sykdommer som AIDS alle bidra til utviklingen av immunglobuliner i systemet. Den enkleste måten å bli syk er å komme i kontakt med en syk person. Riste hendene og berøre ansiktet. Ikke vask hendene etterpå og røre munnen og øynene ofte. Uansett gjør dem syke vil bli introdusert i systemet ditt.
2

Har du en allergisk reaksjon. Foruten å bli syk, er disse reaksjonene også møtt med produksjon av immunglobuliner av immunsystemet ditt. Allergiske reaksjoner er forårsaket av innføringen av skadelige allergener i kroppen din. Spis noe du er allergisk også hvis du har matallergier. Gå gjennom noen høye gresset og puste dypt. En allergisk reaksjon vil finne sted så lenge systemet er følsomme for disse allergener. Vær forsiktig når du prøver dette så mange mennesker har alvorlige reaksjoner på enkelte allergener, og til tross for massiv oppbygging av antistoffer, vil kroppen fortsatt begynne å stenge ned hvis de ikke raskt søke legehjelp.
3

Få vaksineres. Vaksinasjoner er svært små doser av et virus introdusert inn i systemet av en utdannet medisinsk faglig. For eksempel inneholder influensa skutt en prøve av den nyeste versjonen av influensa. Dette beløpet er ikke nok til å få deg syk, men kroppen din vil oppdage det og produsere antistoffer som er nødvendige for å holde deg trygg fra videre smitte. Ideelt forlater denne prosessen kroppen din effektivt immun mot sykdommen.

helse

· Hvordan ha en sunn baby på 45 år 
· Hva er årsakene til en forstørret hjerte? 
· Hvordan overvinne en frykt for Cats 
· Slik Cure Pinworms Uten Medicine 
· Prøver av Måltider for Healthy Eating
· Porer og hud behandling teknikker - Kosmetisk epidermis Care 
· Mål og Mål for Drug Addiction & Recovery 
· Rife Technology 
· Er kroppens PH i balanse? 
· Hoftenervene Pain Relief