Typer Hals Vorter

Vorter er tumor-lignende utvekster som oppstår i hele kroppen og er forårsaket av HPV, eller humant papillomavirus. Generelt, vorter er svært smittsom, og kan overføres fra person til person gjennom bruk av infiserte materialer som håndklær og sko. Typer

Hals vorter oppstår vanligvis i to forskjellige typer: vanlige vorter og flate vorter. Vanlige vorter er ofte grå eller gul i fargen og er grov i teksturen, mens flate vorter er glatt og vises i mørkere farger som rødt og brunt.
Størrelse

Vanlige vorter vises litt større enn flate vorter på grunn av deres grove tekstur og større diametral størrelse. Klikk på linken i Resources for å lære mer om disse størrelse forskjeller.
Effects

Disse typer nakke vorter er vanligvis asymptomatiske, og ikke forårsaker skade til pasienten. Imidlertid kan lett smerte være assosiert med vanlige vorter avhengig av deres plassering på kroppen, som hender eller føtter.
Misforståelser

Mange tror at vorter er kontrahert av håndtering av amfibier som frosker, padder og salamandere. I virkeligheten er vorter forårsaket av en virusinfeksjon.
Forebygging /løsning

Flate vorter kan behandles med daglig bruk av aktuell kremer som tretinoin og Imiquimod, mens invasive prosedyrer som elektrokautering og cryosurgery er mer effektive for vanlige vorter.

helse

· Blindtarmbetennelse | Årsaker og symptomer på Appendisitt 
· Hvordan gjenkjenne og behandle Strep Throat 
· Skin Whitening Producats lupen - Er de verdt det 
· Hvordan Røyking Endringer Metabolism 
· Hva er behandlingen for saltsyre Burns? 
· Lykken kommer fra å gjøre det du elsker 
· Nyre Avslag Symptomer 
· Phytochemical egenskaper medisinplanter 
· Dobbeltdiagnose Behandling Programmer 
· Hvordan utforske Alternativer til Gastric Bypass Surgery