Typer av vorter i munnen

Vorter i munnen (oral vorter) er forårsaket av humant papillomavirus (HPV). De kan inngås ved deltakelse i oral sex, kyssing og dårlig hygiene. De er mer vanlig hos personer med nedsatt immunforsvar, for eksempel de med HIV /AIDS. Utseende

Oral vorter har en rekke opptredener. Det er vanligvis et lite antall vorter til stede samtidig. De kan være flate eller hevet, grov eller glatt, stort eller lite.
Typisk størrelse

Vorter i munnen er vanligvis svært liten. En typisk person å snakke med noen med orale vorter sannsynligvis ikke ville legge merke til dem.

Effekter

Oral vorter er vanligvis smertefri, men bør behandles umiddelbart. De er svært smittsomt, så kan forlenge et utbrudd forårsake infeksjon hos andre.
Rask Fact

I det siste tiåret har antallet personer smittet med HPV eksplodert. Eksperter har også lagt merke til at på grunn av promiskuitet, det er flere prostituerte kontrahering viruset.
Medisinsk behandling

Leger kan behandle bestemte typer vorter finnes i munnen. Men fordi HPV har ingen kur, forblir viruset i kroppen og tilbakevendende utbrudd er mulig.
Forebygging /løsning

Forhindre muntlige vorter ved å praktisere sikker sex og god hygiene .

helse

· Hva er Illumatherapy Lighting? 
· Human Growth Hormone Fakta Fordeler og ulemper ved bruk av HGH 
· Wii stimulerer hjernen & Body 
· Motor Skills Øvelser 
· Hvordan ser Skelaxin Like? 
· Indiske rettsmidler for polycystisk ovariesyndrom Disorder 
· Hvordan takle å være blind 
· Tørketrommel Vent Rengjøring MD - noen viktige tips 
· Symptomer på hjerteinfarkt hos menn 
· Hyperfunctional Voice Disorders