Hiatial Brokk Symptomer

En hiatal brokk er en utvekst av en del av magen i brystet området gjennom mellomgulvet. Mellomgulvet muskler svekker og magen skyver inn i brysthulen. Selv om en hiatal brokk kan være så liten at den ikke forstyrrer normal funksjon eller vise merkbare symptomer, kan en større hiatal brokk forårsake symptomer som både er merkbar og ubehagelig, til og med smertefull eller skremmende. Symptomene på en hiatal brokk er varierte. Symptomer

Ifølge Mayo Clinic, kan symptomer på en hiatal brokk inkluderer kvalme, halsbrann, brystsmerter og Rap. Disse kan ikke synke, kan være ekstreme, og du kan ikke være i stand til å finne årsakene til symptomene. På dette punktet et besøk til en lege kan være nødvendig for å riktig diagnostisere tilstanden.
Bilder Alvorlige symptomer

EMedicineHealth sier at et besøk på sykehuset kan være kalt for når symptomene inkluderer vanskeligheter med å svelge væsker eller fast føde, kortpustethet, feber, hoste, hjertebank, brekninger blod og mørk avføring. I tillegg alvorlige brystsmerter, spesielt hos personer utsatt for hjertesykdom, kan garanterer et sykehus besøk. Disse inkluderer personer med risikofaktorer som diabetes, høyt blodtrykk og en familie historie med hjertesykdom.
Hensyn

Ifølge Mayo Clinic, hiatal brokk Symptomene er opprørt etter bestemte aktiviteter eller posisjoner, og kan bli mer merkbar i disse periodene. Løfte tunge gjenstander og anstrengende kan agitere en hiatal brokk. Enkle handlinger som lener seg fremover eller kommer til å legge seg ned kan forårsake en hiatal brokk å handle opp. Selv belastningen av svangerskapet kan gjøre symptomene på en hiatal brokk verre.
Forebygging /løsning

EMedicineHealth anbefaler å miste vekt, får mer mosjon, gjenværende aktive umiddelbart etter en måltid i stedet for en stillesittende aktivitet og sitter i en oppreist holdning riktig posisjon. Det kan også bidra til å heve hodeenden med blokker eller en pute under madrassen slik at du er på en svak stigning på 4 til 6 inches når du sover.
Expert Insight

Ifølge Emedicine Helse, kan det være nødvendig å endre kosthold og hvordan du spiser for å bidra til å lindre symptomene. Spise to til tre timer før sengetid og spise mindre mengder oftere i stedet for å spise store måltider er nyttige måter å minske symptomene. Du kan også ha å unngå stekt og fet mat, peppermynte, sjokolade, alkohol og koffein for å redusere symptomer på en hiatal brokk.

helse

· Oksygen som en behandling for migrene 
· The Best Scar Behandling: Scar Gels, Scar Kremer, eller silikon Scar sheeting 
· Hva er Komorbid? 
· The History of the defibrillator 
· Tricare Partial Hospitalization Forskrift 
· Tegn på narkotikamisbruk Denial 
· Fysiologiske effekter av Heat 
· Holistisk Cure for Hives 
· Hvordan søke en Short Arm Cast 
· Hvordan velge Magnesium-Rich Korn