Hvordan velge en kosmetisk tannlege

Kosmetisk tannbehandling har blitt stadig mer populært, spesielt med ny teknologi og fremskritt i tannbehandling. Å ha et perfekt smil er virkelig en mulighet nå. Lær hvordan du velger en kosmetisk tannlege ved å følge disse trinnene. Instruksjoner
en

Fastlegen din eller vanlig tannlege kan også vite hvor du skal finne en god kosmetisk tannlege. Sjekk med American Academy of Cosmetic Dentistry. De har en nettside som lister kosmetiske tannleger i ulike område.
2

Sjekk om din kosmetisk tannlege er sertifisert i staten og har riktig legitimasjon og opplæring. Sjekk med den lokale kontorist av domstolen for eventuelle malpractice saker mot tannlegen. Også spørre om hvor mye erfaring tannlegen har hatt utfører bestemt prosedyre du vil ha gjort.
3

Snakk med tidligere pasienter som har hatt en prosedyre gjort. Se på før og etter bilder av den samme fremgangsmåten som du vil ha gjort. Hvis tannlegen ikke har noen bilder av prosedyren, spør dem hvorfor, og vurdere å gå til en annen tannlege.
4

Gå til tannlegen for en første konsultasjon. Med de fleste kosmetiske tannleger, er denne konsultasjonen gratis. Still spørsmål, diskutere prosedyrer, kostnader og forventninger til denne første besøk. Hvis du ikke føler deg komfortabel, velg et annet kosmetisk tannlege og gå for en second opinion.
5

Still spørsmål om tannlege, hans erfaring i prosedyren, detaljer som er involvert i prosedyren, oppfølging ettervern, betaling og finansiering alternativer og antall behandlinger som kreves.

helse

· A Silent Men alvorlig helseproblem 
· The Best Supplements for pensjonister 
· Hvordan påvirker ADD barn? 
· Pseudoseizure Disorder 
· Hvordan sette gummistrikk på tannregulering 
· Sysselsetting og Crohns Disease
· Hvordan finne behandling for hydrosalpinx 
· Hvordan Heal en posterior ribbeinsbrudd 
· Spis næringsrik mat med mindre mengde kalorier! 
· Blått lys hudkreftbehandling