Kan babyer drikke flaskevann?

De fleste voksne drikker flaskevann, men er det anbefalt å la babyer å fordøye det? For babyer og småbarn, drikkevann er avgjørende for deres helse og trivsel. Vil babyer trenger vann i tillegg til morsmelk eller morsmelkerstatning? Det hele avhenger av alderen på barnet og hvilken type flaskevann de drikker. Typer Flaskevann

Kildevann er naturlig vann som kommer fra undergrunnen til overflaten. Glitrende vann er vann som har blitt kullsyre. Vann som har hatt alle de forurensninger som fjernes er renset vann. Mineralvann er vann som inneholder bare naturlige mineraler fra en underjordisk kilde, men ikke mindre enn 250 deler per million av oppløst fast materiale. Drikkevann er å trykke bare vann. Artesisk vann er vann fra en underjordisk naturlig reservoar.
Hva er den beste typen av flaskevann for barnet mitt?

Naturlig mineralvann inneholder høye nivåer av mineraler, noen som kan være farlig for din baby eller smårolling. I tillegg har mange naturlig mineralvann inneholder høye natrium nivåer som ikke er anbefalt for babyer. Mineralvann som er egnet for å blande med formelen er riktig merket.

Kildevann bør også unngås fordi tiden er det ingen lover som krever at mineralinnholdet skal merkes.

Drikkevann er trygt for babyer og bør du behandle dette vannet på samme måte som du ville behandle vanlig vann fra springen.

Spedbarn (0-6 måneder)

Det er ikke anbefalt å gi spedbarn under seks måneder rett tappe vann eller noen form for flaskevann fordi det kan føre til forgiftning og gulsott. Når du bruker vann til å blande med formel, anbefaler American Dental Association ikke bruke vann som inneholder høye nivåer av fluor. I mange områder, inneholder vann fra springen høye nivåer av fluor som er grunnen formel produsenter anbefaler å bruke bare flaskevann.
Spedbarn (6-12 måneder)

Når babyen er seks måneder gammel, er det greit å gi ham slurker med rett flaskevann når han er tørst. Enig fleste eksperter når de er denne gamle babyer trenger litt fluor i vannet deres. Hvis du skal gi barnet flaske vann, kjøpe den typen som har fluor i det.

I denne alderen de fleste babyer er fortsatt enten amming eller formel fôring. Hvis formelen fôring, fortsetter å bruke ikke-fluor flaskevann for sine flasker fordi du ønsker å være sikker på at barnet ikke får for mye fluor. Det anbefales at babyer denne alderen trenger 0,5 milligram fluor i døgnet. Det er veldig viktig å lese etiketten på flaskevann slik at du vet hvor mye fluor er i hver servering.
Småbarn (12 mnd +)

Når babyen fyller 12 år, er hoveddelen av kostholdet hans fast føde. Han kan være å ha en flaske med formel eller kan være sykepleie bare noen få ganger om dagen. I denne alderen er vann som inneholder fluor svært viktig for deres modning tennene, og derfor bare kjøpe vann som inneholder fluor for barnet ditt

.

helse

· Ting å gjøre for lav Thyroid 
· Hvordan enkelt bleke tennene dine 
· Hvordan få lindring fra prostata problemer og symptomer 
· Hvordan ser herpes? 
· 7 grunner til hvorfor du Aren T miste vekt 
· Velge Power Rullestol Provider 
· Beat KOLS Ved å slutte å røyke 
· Hvordan gi HLR 
· Tattoo Removal Options Laser Tat fjerning eller en Tattoo Removal Cream 
· The Master Cleanse lemonade diett oppskrift Fakta