Virkningene av Green Coffee

Kaffebønner inneholder antioksidanter og metabolisme-økende egenskaper. På grunn av deres potensielle bruk for vekt-tap, mange diett piller inneholder ekstrakt fra grønne kaffebønner. Roasting prosessen carmelizes de interne sukker av kaffebønner, noe som gir dem deres dristige og ofte mangesidig smaker. Brygget grønn kaffe i seg selv ikke har en veldig sterk smak, noe som gjør den pille-formen den ideelle metoden for forbruk. Koffein Effects

Koffein inntak øker vanligvis energi, metabolisme og undertrykkelse av sult, mens fremme en generell følelse av bevissthet og velvære. Inntak av koffein kan også irritere slimhinnen i magen, og det er derfor det er best å ikke drikke kaffe på tom mage. (Bananer er en utmerket mat for å beskytte mageslimhinnen fra kaffe.) For mye koffein kan også øke hjerte-rate og blodtrykket og forårsake en nervøs følelse. Grønn kaffe ekstrakt inneholder imidlertid bare en liten mengde koffein, og dermed redusere de negative effektene.
Andre effekter

roasting prosessen for kaffebønner reduserer potensielt sine fett -brenning egenskaper ved å redusere mengden av chlorogenetic syre, mens på samme tid å generere forskjellige antioksidanter. Som en slanking strategi, ekstrakt av grønn ubrente kaffebønner i slankepiller og kosttilskudd er mer effektiv fordi antioksidanter er mer konsentrert, noe som muliggjør andre naturlige ekstrakter for å være en del av p-piller. Økt antioksidant inntak brenner eksisterende fett og andre giftstoffer, og reduserer frie radikaler. Andre studier har vist at inntak av kaffe for å redusere risikoen for type 2 diabetes.
Studier

En japansk studie med mus, dokumentert på BioMed Central, har konkludert med at koffein og klorogensyre i grønn kaffe ekstrakt til både undertrykke fettopptaket i leveren og redusere eksisterende kroppsfett. Imidlertid gjorde komponenter av koffein og klorogensyre i seg selv ikke skaper så mye av en effekt som den grønne kaffe ekstrakt i sin helhet.

helse

· Sammenligning av Proton Behandling for å IMRT for Prostate Cancer 
· Kreft Ovarian Cyste Symptomer 
· Long-Term Effekter av kjemoterapi 
· Kjøtt Ernæring Din Ultimate Guide 
· Cellulite Behandling og Elimination 
· Forskjellige behandlinger til tørre øyne ---- hvilken som er best for deg? 
· Short Term Medical Insurance 
· Når skal man ta en Swanson Carb Blocker 
· Hvordan å få vekt etter en spontanabort 
· Hvordan øke Energy & Metabolism i mitokondriene