Ingen Carb Diet Foods

Ingen carb dietter innebære å kutte ut karbohydrater og ikke spise noe korn, pasta, ris eller frukt og grønnsaker med flere gram karbohydrater i dem. Ifølge US Department of Agriculture, kan du fortsatt spise noen grønnsaker sammen med flere andre velsmakende alternativer. Kjøtt

Ifølge US Department of Agriculture, forblir kjøttet fortsatt den største mat-gruppen at folk vil spise mens du er på en no carb diett. Dette åpner for en rekke valg, fra biff til kylling til svinekjøtt, eller til og med kalvekjøtt. Du kan også spise frokost pølse eller lunchmeat, men trenger å se på inntak av natrium i så fall.
Oster

Flere oster har ingen karbohydrater eller bare en g karbohydrater , så vil de også gi en god kilde til protein. Gode ​​valg inkluderer cheddar, sveitsisk, Munster, parmesan, blåmuggost og provolone.
Andre meieriprodukter og egg

Du kan koke egg slik du liker dem - omeletter, stekt eller hardkokt - og få en god blanding av protein og fett. Du bør også legge til andre meieriprodukter som margarin eller smør og rømme inn i dine måltider.
Oljer
p Det er viktig å lage mat med de riktige oljer, så legger du til rette næringsstoffer og smak uten å legge overflødig karbohydrater. Ifølge US Department of Agriculture, olivenolje, maisolje og Saflorolje har ingen karbohydrater og er lavere i fett.
Grønnsaker

Noen grønnsaker er lavere i karbohydrater, og det er viktig at du spiser dem. De få som enten har ingen karbohydrater eller bare en g karbohydrater er salat, agurk og reddiker.

helse

· Hvor mye bør jeg veie? 
· Sjøgrens syndrom og generell anestesi 
· Sunn Acai Berry Drinks On Trynaturesbestacai 
· Hvordan takle perimenopause 
· Skulder Pendulum Øvelser 
· Tannpuss Guidelines
· Overkroppen Symptomer på multippel sklerose 
· Hva er den fineste hjemme Teeth Whitening Approach? 
· Behandlingstilbud ved leddgikt og Hjem Utbedring 
· Cat Allergi Alle Itchy and Scratchy