Omega 3 bivirkninger

Omega 3 fettsyrer er essensielle fettsyrer som ikke produseres naturlig i menneskekroppen. Det er derfor det er så viktig å få Omega 3 fettsyrer fra forbruket av matvarer. Oftest er Omega 3 fettsyrer hentet fra fisk som tunfisk, kveite og laks. Imidlertid er Omega 3 også funnet i mutter oljer, alger og krill. Som med alle kosttilskudd, er det noen bivirkninger forbundet med omega-3. Hensyn

Noen personer som bruker Omega 3 fiskeolje sirup klage på overdreven Rap og en fisk-aktig ettersmak. Dette, forståelig nok, setter noen mennesker av å bruke Omega 3 helt. Men noen mennesker bekjempe dette problemet ved å ta Omega 3 kapsler i stedet for fisken sirup. Kapslene ikke la noen smak i munnen
Teorier /Spekulasjoner

Mange mennesker får sine nødvendige Omega 3 på naturlig måte -. Ved å spise en overflod av fisk som makrell, tunfisk, laks og sardiner. Et problem med dette er den økende kvikksølv nivå i havet. Dermed kunne konsumere mye fisk fra havet resultere i en økning av kvikksølv og metaller i kroppen. Mange foretrekker å bruke fiskeoljer på grunn av denne grunn.
Effects

Noen rapporterer også at å ta Omega 3 fiskeoljer forårsaker urolig mage og smerter. Dette er fordi forbruker store mengder fisk oljer kan ha en lakserende effekt. Mange senke sine doser av fiskeoljer for å unngå at dette skjer.
Warning
p Det er en sjelden men skadelig potensiell bivirkning av omega-3. Denne bivirkningen er knyttet til blodfortynnende egenskapene til omega-3 fettsyrer. Selv om Omega 3 forbedrer blodsirkulasjonen og reduserer forekomst av blodpropp, kan det være farlig for de med blødning problemer eller de på antikoagulerende medisiner.
Fordeler

Heldigvis, det er mange måter å legge Omega 3 til kosthold kan forbedre din helse. Det er bare noen få bivirkninger, og de fleste er relativt små. Det har aldri vært noen rapporter om Omega 3 fettsyrer som forårsaker eller utløser handicap, død, uførhet eller livstruende lidelser.

helse

· AIDS nevropati Behandling 
· Årsaker til Alcohol Abuse 
· Fordelene ved å spise sunt Food
· Western Wear In The Saddle 
· Theory of Cognitive Adaptation 
· Hvordan behandle Listeria Poisoning 
· Hvordan spise for autsim 
· Røyking helseproblemer 
· Legalisert medisinsk marihuana 
· Hvordan å holde seg hydrert Etter matforgiftning