Levetiden til Sperm Utenfor Body

Vi vet alle at samleie er ansvarlig for etableringen av barn. Sædcellene fra far forsøker å nå egget inne i mor og gjødsle det. Imidlertid er levetiden for en sperm egentlig ikke så enkelt. Det finnes et stort antall scener og ting som kan skje når sperm forlate kroppen. Utløsning

Det første trinnet i sperm levetid er å faktisk få det ut av mannens kropp. Dette gjøres gjennom utløsning, som er når musklene kontrakt og kraft sæd ut gjennom penis. Dette er vanligvis ledsaget av en orgasme, som er en følelse av seksuell nytelse. Hvor sæden går etter utløsning avhenger av hvor lenge sædceller i det live.
Exposed

Sperm kan leve veldig lenge utenfor en kropp. Hvis sæd lander utenfor skjeden eller ble utvist under onani, så sædcellene ikke vil leve veldig lenge. Kanskje en time på det meste. Generelt sett, hvis sæden er fortsatt våt, kan det muligens være sperm fortsatt lever inne i den.
The Vagina
p Hvis sperm er utvist i vagina, da deres levetid øker ganske dramatisk. Sperm kan leve i opptil seks timer i skjeden, men vaginale sekreter og syrer bryte sperm ned ganske raskt. Hvis sperm kommer til å leve lenger enn disse seks timer, må de fortsette å bevege seg mot målet deres.
Livmorhalsen

Når sperm reiser gjennom livmorhalsen, deres levetid øker igjen. Generelt sett kan sperm fortsette å overleve i egglederne for tre til fem dager i gjennomsnitt, men det er mulig at de vil leve opp til en uke. Dette betyr at i teorien spearm kan overlates til befrukte et egg inntil syv dager før eggløsningen skjer.
Andre faktorer
p Det er en rekke faktorer som kan øke eller decrese levetiden av spermier utenfor kroppen. Fuktighet og termperature, varm og fuktig er bedre for dem. Hvis kvinnen er i ferd med å ta hormoner som øker hennes sekreter, vil sædcellene ikke leve så lenge på grunn av syrer og tykkere slimet i livmorhalsen. Hvis det er noen sæddrepende middel involvert enten i en kondom eller glidemiddel, som vil redusere sperm liv enda lenger, muligens drepe dem alle.

helse

· Kravene til å starte opp en Assisted Living Home 
· Hva er kravene for NutriSystem måltider? 
· Fast Fungerende Angst Relief 
· Hvordan gjenkjenne symptomene på brokk 
· Hvordan Ice en ankel 
· Ulik bruk av Crystals 
· Sunn College Meals
· Hva er behandlingen for Roundworms? 
· Hva er fordelene med soling Oil? 
· Hvordan bruke funksjonshemmede Walkers