Hvordan å forsinke aldringsprosessen

Aldring er en del av ethvert menneskes liv. Vi begynner å alder fra den andre vi tar vårt første åndedrag. Vi vokser og trives i hele vår ungdom og ung voksen alder. Som vi modne, pleier vi å bygge vaner som enten bidra til å sikre vår gode helse for resten av våre liv, eller vi utvikler vaner som sakte forringes våre kropper og sinn. Vi kan kontrollere hastigheten forverring ved å endre noen av de vaner og eliminere andre. Instruksjoner
en

spise i dagens verden kan være en utfordring. Du er fristet av mat som er rask og praktisk. Tidsplanene begrense hvor mye tid du har til å tilberede og nyte dine måltider. Matvarer er lastet med konserveringsmidler og tilsetningsstoffer. Ser forbi det praktiske, har vi å re-lære oss hvordan å spise riktig. Gode ​​næringsstoffer fra gode mat er den beste måten for kroppen vår er å assimilere det de trenger. Pakking en lunsj i stedet for frequenting gatekjøkken er en start for å re-etablere et mønster av helse eating.Take et supplement designet eksklusivt for eldre å sørge for at du får de riktige næringsstoffer, vitaminer og mineraler.
2

Trene er en annen viktig del av å bo sunt. Som vi alder, våre muskler og vev brytes ned. Holde dem friske er nødvendig for å unngå beinbrudd og belastninger. Jo mer du bruker musklene dine, jo sterkere vil de bli. Sterke vev ikke bryte ned like lett. De har også håndtere stress bedre og tåler mer traumer enn weakend, ubrukt vev. Trene i 30 minutter tre ganger i uken er en ideell program. Variasjon og komfort er to viktige faktorer. Gjør hva du liker å gjøre og variere rutiner, slik at du holde motivasjonen oppe. Begynn sakte og bygge i henhold til kroppen din og hva den trenger.
3

Beskytte huden din er også veldig viktig. Huden er det største organet i menneskekroppen. Det kan også være en av de mest sårbare. Det er stadig utsatt for elementene. Iført solkrem når du er utenfor er nødvendig for å beskytte huden din fra melanom og andre hud sykdommer. Tanning senger er også hardt på huden. De bryter ned konkurransegrunnlaget vev raskere i noen tilfeller enn vanlig sollys. Ved hjelp av en naturlig fuktighetskrem kan hjelpe huden fra å bryte ned. Finne en lotion som er laget med vann og eteriske oljer. Disse vil ikke tørke ut huden som kremer med en alkohol base.Moisturizing daglig vil forebygge rynker og linjer fra forming i ansiktet og vil holde huden myk og yngre utseende.
4

Unngå tobakk og alkohol. Begge har tørking effekt på huden. Samt å ha kjemikalier kroppen ikke trenger og kan ikke bruke, de også tømme kroppen av nødvendige næringsstoffer. Både alkohol og tobakk er kjent for å være vanedannende. Du kan ikke være i stand til å bare gå bort fra det ene. Hvis du finner du har problemer med å slutte, søke profesjonell hjelp. Leger, rådgivere, venner og familie er alle deres som en supoort system. Snakk med dem. Verve deres hjelp.
5

stimulere hjernen din. Les bøker, artikler, aviser. Gjøre oppgaver av alle slag. Finne ting som du liker å gjøre og gjøre dem ofte. Jo mer du bruker hjernen din, jo skarpere det vil forbli for lengre perioder av gangen. Unngå aspartam og andre kunstige søtningsmidler. Noen studier har vist at på grunn av deres excitotoxin effekter, overstimulate de hjernecellene til de dør. Dette i sin tur fører til sykdommer som alzheimers og demens.
6

Staying aktive og holde opptatt er primære mål. Bli med i en klubb eller tilbringe tid med familien. I dagens økonomi, er penger stramt. Du trenger ikke å bruke penger for å holde seg aktiv. Frivillig din tid der det kan være nødvendig. Sykehus, hjemløse shelters, Dyrevern, og eldresentre er alltid på jakt etter frivillige. Utvide dine horisonter og møte nye venner, og du kan til og med ha det gøy gjør det.
7

Få nok hvile er den endelige nøkkelen. Når du har gjort endringene og prøve nye ting, hvile kropp og sinn og forberede deg for neste dags eventyr. Sover seks til åtte timer om dagen er tilstrekkelig for noen og ikke nok for andre. Det vil være opp til deg å finne ut hvor du faller i ordningen med ting. Prøv å hvile uten hjelp av sovetabletter. Ved hjelp av søvn hjelpemidler for mye kan føre til avhengighet.

helse

· 5 enkle tips for å forebygge grå stær 
· Hvordan bli kvitt knesmerter 
· Clean room Glove Classifications 
· Hvordan dele medisinsk informasjon Blant Fagfolk 
· Slik reparerer emalje på tenner 
· Herbal mat rettsmidler for ADHD 
· Vitamin K Foods & blodfortynnende 
· Sove Hygiene: Natural Therapy For en bedre natts søvn 
· Hvordan identifisere meslinger vaksine bivirkninger 
· Neuroblastom Symptomer