Hva gjør en god sykehjem?

Beslutningen om å plassere en forelder eller annen eldre familiemedlem i et sykehjem er ikke lett for de fleste familiemedlemmer. Mange voksne barn av eldre foreldre er bekymret for tilstrekkelig omsorg, kostnader og skyldfølelse og angst. Mange vet ikke hvordan de skal vurdere et sykehjem, eller vet hva som er bra eller hva som er dårlig. Forstå minst det grunnleggende om hva du skal se etter og hva du skal spørre på ulike langsiktig omsorg anlegg eller sykehjem vil bidra til å gjøre byrden av å velge en som oppfyller behovene til foreldrene dine eller elsket en litt lettere. Lisensiering og sertifisering

Mange sykehjem tar Medicaid og Medicare, men noen gjør det ikke. Når du begynner søket etter en sykepleier hjem, finne ut om sykehjemmet godtar enten eller begge deler. Månedlige gjennomsnittlige kostnader for sykehjem omsorg kan være $ 4000 i måneden eller mer. Vær sikker på at sykehjemmet du velger er sertifisert av den føderale regjeringen, som vil sikre at hjemmet oppfyller grunnleggende standarder og har bestått inspeksjon av statlige akkreditering landmålere.
Staff Hensyn

Spør administratoren av enhver langsiktig-omsorg anlegget eller sykehjem du vurderer om bemanning. Hva er de ansatte-til-pasient-forhold? Er tilstrekkelig personale tilgjengelig på kvelds-og nattskift, og i helger og ferier? I tillegg til å stille slike spørsmål, besøke ulike fasiliteter utover dagen, kvelden og i helgene for å se selv om bemanning synes å være tilstrekkelig, eller hvis personalet synes uryddig, utålmodig eller overveldet. Se gjennom anlegget og se å se hvor lang tid det tar ansatte til å besvare anrop lys.

Safety Issues

Mange folk som plasserer eldre familiemedlemmer i en sykehjem er bekymret for sikkerheten, og med god grunn. Spør administratorer om sikkerhetstiltak er truffet for å sikre sikkerheten til beboerne om natten og i selve anlegget. For eksempel, spør om Alzheimers enhet (hvis anlegget har en) er atskilt fra den generelle befolkningen av en kodet tilgang dør som hindrer demente fra vandrende gjennom anlegget eller utendørs. Spør om rommet tildelinger og ordninger, og sørg for at dine foreldres potensielle romkamerat er noen som dine foreldre kan komme sammen. Hvis ikke, spør om alternativer for å få dine foreldre flyttet. Spør om anlegget policy vedrørende avslutning og låse dørene om natten.
Comfort Nivå

En av de viktigste aspektene ved å finne en god sykehjem for en eldre foreldre er velge et anlegg hvor dine foreldre vil føle seg trygg og komfortabel. Når du ser rundt anlegget, se på rommene og vurdere deres komfort. Spør om beboerne får lov til å ta med egne møbler eller eiendeler til sykehjemmet, eller hvis plassen er begrenset. Se utenfor og finne ut om det er en hage eller andre utendørs fasiliteter dine foreldre kan nyte i fint vær.
Special Needs
p Hvis en forelder har spesielle behov, familiemedlemmer må sørge for at de kan bli møtt. Spør om omsorg for demente, eller de som trenger ekstra hjelp dressing eller bading, eller med mobilitet. Det er der pasienten-ansatte ratio kommer inn i bildet.
Inspeksjonsrapporter

Alle plassere en slektning til en sykepleier anlegget bør be om og motta en kopi av anleggets siste inspeksjonsrapport. Hvis administratoren benekter din forespørsel eller prøver å distrahere din forespørsel, er det på tide å forlate. Inspeksjoner er engasjert på årlig basis, og inneholde opplysninger om kvalitet-of-life problemer, pleie stabsfunksjoner og prosedyrer, tilstrekkelig bemanning og omsorg betraktninger, og mye mer.

helse

· Vanlige tegn på narkotikamisbruk 
· Hva mat kan jeg gi min Kid Etter mandlene hans? 
· Sykehus Rutiner for MRSA 
· Anbefalte Foods for diabetikere 
· M.S. Vs. Fibromyalgi 
· Programvare for autistiske barn 
· Hva gjør en person trøtt hele tiden? 
· Akne Spot Treatment tips for å hjelpe deg å få Clear Skin 
· Homeopatiske Cures for høye triglyseridnivåer 
· Forstå Health Care Debatt del 2