Spørsmål for Home Care Providers

Hjem omsorg refererer til helsetjenester levert hjemme til folk som er utvinne fra en skade eller operasjon, dødssyk eller kronisk syke. Disse menneskene har behov for medisinske tjenester eller assistanse med dagliglivet på en jevnlig basis. Det finnes flere forskjellige hjem omsorg leverandører, og ofte forsikringsselskaper vil gi deg et utvalg av noen. Det er viktig å finne en god match for dine medisinske behov. Spørsmål om selskapet

Når du intervjue potensielle hjem omsorg leverandører, vil du ønsker å spørre hvor lenge deres firma har vært i virksomhet. Du vil også ønsker å finne ut hvem som eier og driver selskapet og deres bakgrunn. Mange selskaper vil gjerne gi deg referanser fra leger og annet helsepersonell. Du kan også spørre om de har en nettside eller trykt materiale de kan sende deg, slik at du kan se over sine tjenester, og lese hva selskapet har å tilby. Til slutt, vil du ønsker å spørre om selskapet arbeider med leger for å lage din hjemmehjelp plan.
Spørsmål om ansatte

Dette er trolig de viktigste spørsmålene du kan spørre siden de ansatte vil være de som arbeider direkte i ditt hjem. Du bør be selskapet om de krever noen sertifiseringer for sine ansatte. Hva er kvalifikasjoner de trenger i et hjem omsorgsarbeider? Du vil også ønske å vite om deres ansatte er forsikret og limt av selskapet. Dette er for deres beskyttelse og dine. En annen viktig ting å vurdere er hvordan de ansatte blir overvåket for å sikre at de gjør sine avtaler og følge gjennom med hjemmesykepleien plan for pasienten. Du kan også være lurt å vite om du vil ha de samme arbeidstakere som kommer til huset ditt eller hvis det vil alltid være noen forskjellige.

Spørsmål om Customer Satisfaction

Hjem omsorg er en bedrift, og kundetilfredshet bør sikres. Du må spørre selskapet hva du bør gjøre hvis du har en klage eller hvis du føler at du ikke får de tjenester du betaler for. Du kan spørre om det er et bestemt antall timer som er som en "prøveperiode" periode der hvis du ikke er helt fornøyd med omsorg, vil du ikke bli belastet. Du bør aldri føle at du står fast med et selskap som tilbyr medisinsk hjelp for deg.

helse

· Stop Time On sitt spor med hjelp av en anti aging produkter 
· Effekter av Herpes Virus 
· Hvordan Heal følelsesmessig smerte 
· Arthritis Natural Pain Relief - Nyttige tips, er Dos and dont 
· Hvordan velge ayurvedisk vata Foods
· Mealworm Diet
· Hvordan takle stress 
· Slik tester for Myasthenia Gravis 
· Hvordan Heal en Ventral Brokk 
· Hvordan søke Eye Shadow på nedre øyelokk