Hvordan å identifisere hva den ukjente Pill egentlig er

En ukjent pille kan være skremmende og muligens farlig. Er det en vitamin eller en reseptbelagt medisin? En over disk (OTC) narkotika, som aspirin eller Tylenol? En kosttilskudd? Eller kanskje en gate stoff som din sønn eller datter eller ektefelle hadde i sin besittelse? Det er noen viktige online og offline ressurser til å hjelpe deg med å identifisere ukjente piller og medisiner, og håndtere mulige kriser. Instruksjoner
1 p Hvis noen har svelget en ukjent pille - eller selv om du tror de kan ha - kaller en Poison Control Center med en gang

Den nasjonale gratisnummer. er 1-800-222-1222
p Dette er 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, 365 dager i året hotline. Det er et nasjonalt nummer, men vil koble deg til din lokale Poison Control Center.
2 p Hvis du har spørsmål om en ukjent pille, ta pillen til apoteket på ditt lokale apotek, eller til legen din , som kan hjelpe deg med å identifisere den. Sitt faglige skjønn er den sikreste måten å få pålitelig informasjon.
3 p Det er en rekke pille identifikasjon verktøy tilgjengelig på nettet som du kan bruke for å få mer informasjon. Disse vanligvis be deg om informasjon om form, farge og avtrykk (bokstaver og tall) på pillen, og vil hjelpe deg å identifisere det. Det finnes også ressurser for å identifisere street narkotika.
4

Resources delen inneholder lenker til de beste pille-identifikasjon nettsteder tilgjengelig.

helse

· Hvordan holde Nyrer Healthy Med Diabetes
· Hvordan beregne seriefortynning i Microbiology
· Alder flekker og lever flekker har ingenting å gjøre med å bli eldre 
· Hvordan trene på Vancouver Scar Scale 
· Nye gikt behandlinger 
· Slik unngår du at gass og oppblåsthet 
· Symptomer på brystkreft Metastisis til Lung 
· Symptomene på alvorlig angst - Beware And Seek øyeblikkelig hjelp 
· Teeth Whitening For fjerning av Yellow Farging 
· Hvordan å leve alene med milde symptomer på Alzheimers