Alkohol Detox med Benzodiazepiner

Alkoholisme er en kronisk tilstand som fører til fysiologiske endringer i kroppen. Detox fra alkohol kan føre til abstinenssymptomer, inkludert en potensielt dødelig tilstand som kalles delirium tremens, vanligvis kjent som DTS. For å minimere risikoen for delirium tremens og for å hindre abstinenssymptomer fra å forstyrre behandlingen, kan benzodiazepiner som Librium være foreskrevet. Forstå Alkoholisme og tilbaketrekning

Alkohol er en depressant som binder seg med reseptorer i hjernen, endre neurochemical balanse. På kort sikt, redusert dette resulterer i redusert hemming, eufori og til slutt sedasjon og smerteopplevelse. Som et alkoholisk forbruker mer alkohol av hjernen blir brukt til å påvirkes av alkoholen og justerer de naturlig forekommende nevrokjemiske nivåer for å kompensere. Denne endringen av nevrologisk funksjon resulterer i økt toleranse eller en tilstand hvor mer alkohol er nødvendig for å oppnå de samme resultater berusende.

Hjernens kompenserende mekanismer kan også resultere i abstinenssymptomer hvis alkoholen er stoppet. Uten alkohol i systemet, nervecellene i hjernen blir overstimulert. Ofte er dette overstimulering viser seg i aggresjon, nervøsitet, skjelving på hendene eller kroppen, svetting, kvalme og oppkast. Noen ganger overstimulering er så stor at offeret kan oppleve hallusinasjoner eller vrangforestillinger og selv beslag.
Benzodiazepiner

Som alkohol, benzodiazepiner trykke neuron aktivitet. Ved å supplere benzodiazepiner i stedet for alkohol er det mulig å trekke seg fra alkohol uten å oppleve alvorlige abstinenssymptomer. Benzodiazepiner er vanedannende, men siden det avhengighetsskapende stoffet blir endret, ikke kroppen ikke har tid til å venne seg til benzodiazepiner. Som tilbaketrekning symptomene avtar, kan benzodiazepiner være langsomt trukket tilbake.
P Det er flere typer benzodiazepiner tilgjengelig. De er generelt klassifisert som kort-eller langtidsvirkende. Korttidsvirkende benzodiazepiner er vanligvis gitt til den raske utbruddet av abstinenssymptomer eller til de som har nedsatt leverfunksjon. Langtidsvirkende benzodiazepiner er de mest foreskrevet for behandling av alkohol tilbaketrekning, som de gir en mer konstant dekning, men de er ansett som mer skadelig for leveren. De vanligste korttidsvirkende benzodiazepiner lorazepam (Ativan) og oxazepam (Serax). Langtidsvirkende benzodiazepiner omfatter diazepam (Valium) og Chlordiazepoxide (Librium).
Forsiktig

Ikke ta benzodiazepiner med alkohol, barbiturater eller andre sederende medisiner. Dette kan resultere i alvorlig respirasjonsdepresjon, koma og død.

Benzodiazepiner er kontrollert stoffer med potensial for misbruk. De bør seponeres så snart tilbaketrekning symptomene avtar og bruken bør overvåkes nøye av en medisinsk faglig.

Andre medisiner kan være nødvendig under alkohol avgiftning og detox er bare ett skritt i alkoholisme utvinning. Følg legens eller rådgiver retningslinjer. Følg opp med riktig rådgivning.

helse

· Spondylolistese Og Fysioterapi Ledelse 
· Viktige spørsmål du bør spørre legen din om Mesothelioma Cancer 
· Missouri Veteraner Fordeler 
· Hva er innlegg og Onlay? 
· Diet Krav til sykehjem 
· Hva er årsaken til blod i avføringen & Gas Pain? 
· Tegn på astma Attack 
· Foods å spise etter galleblæren kirurgi 
· For hva er Lexapro brukes? 
· Matvarer for å kurere hodepine