Michigan Substance Abuse fasiliteter for mødre

Legge inn et rusmisbruk behandling programmet er en livsforvandlende opplevelse som innebærer mye hardt arbeid, besluttsomhet og positiv støtte fra familie og venner. Behandling programmer er tilgjengelig for kvinner i alle samfunnslag, inkludert de som er gravide, de som har barn, og de som er atskilt fra dem. Disse programmene gir moms ressurser til å hjelpe seg selv å bli bedre mennesker og bedre foreldre. Shar Women & Children Program

Selvhjelp Addiction Rehabilitering, har Inc. (Shar) for kvinner og barn program i Detroit. Behandling er initiert av en terapeut som vurderer hver mor på hennes umiddelbare behov. En realistisk behandlingsplan er tilpasset for hver mor, som inkluderer tjenester etter en lisensiert eller sertifisert kliniker og støtte fra profesjonelle medarbeidere. Tjenester tilgjengelig for mødre inkluderer foreldre klasser, barnehage, videreutdanning om vold, og datakurs.

Shar kvinner og barn Program

4216 McDougall

Detroit, MI 48207

Telefon: 313 923-6300

www.sharinc.org
Fellesskapet Healing Centers

Fellesskap Healing Centers hjelpe mødre heve sin selvfølelse og selvtillit verdi, tilbyr ressurser og støtte grupper for alle kvinner. Behandlingsprogrammer er tilgjengelig i Kalamazoo, Sturgis og Three Rivers. Prioritet er for gravide mødre og de med åpne Child Protective service tilfeller, men kvinner fra alle samfunnslag er velkomne. Støtte avholdes ukentlig og berører temaer som vold og overgrep mot barn.

Jim Gilmore Jr Fellesskapet Healing Center

1910 Shaffer St.

Kalamazoo, MI 49048

Telefon: 269-382-9820

www.communityhealingcenters.org
Oakland Family Services

Oakland Family Services tilbyr et behandlingsopplegg kalt Prosjekt Recovery Intensive Services for mødre (PRISM). PRISM gir behandling for nåværende og venter mødre, og lærer livslang familie ferdigheter i foreldrerollen, bistår med pedagogiske og faglige behov, og tilbyr støttegrupper i vold. Oakland Family Services er lokalisert i Pontiac, Rochester Hills, Berkeley og Walled Lake. Barnepass og transport er også tilgjengelig.

Oakland Family Services

Central Administration

114 Orchard Lake Road

Pontiac, 48341 MI

Telefon: 248-858-7766

www.oaklandfamilyservices.org

helse

· Medisinsk prosedyre Codes 
· Om Skin Børsting & Body Detox 
· Topp 10 Vekttap piller 
· Grunnleggende om Håravfall og ernæring 
· Hva er behandlingen for Bird Flu? 
· Polycystisk Ovarian Symptomer 
· Etiske problemstillinger av menneskelig kloning 
· Hva er generisk Xanax? 
· Hvordan bruke Estring 
· Hvordan få veggene ser ut som gamle Parchment