Om Sommerferie for problemfylte tenåringer

Foreldre som har prøvd alle våpen i sitt repertoar ofte velge sommerleirer for problemfylte tenåringer. Disse leirene har lisensiert fagfolk som er utstyrt for å håndtere de emosjonelle og atferdsmessige behov tenåringer. I tillegg til tradisjonell behandling, de inkluderer utradisjonell metoder for å hjelpe urolige tenåringer. Mountain Homes Youth Ranch

sommerleir for problemfylte tenåringer ligger på en privat ranch i Colorado. Det er en coed leir for barn 12 til 17 år. Mountain Homes tilbyr fysiske aktiviteter samt terapi for ungdom (se Ressurser).
Outback Terapeutisk Expeditions
p Dette er en av de sommerleirer for problemfylte tenåringer støttes av en skolesystemet, og de jobber med elever som har falt bak i skolen på grunn av negativ atferd. Utah State Office of Education anbefaler dette programmet, og tenåringer selv motta high school kreditt hvis de delta på denne villmarksleir (se Ressurser).
Turn-Om Ranch

Turn-About, som ligger i Utah, er en av en rekke sommerleirer for problemfylte tenåringer som kombinerer hardt arbeid, akademikere og bolig behandling. Denne sommerleiren jobber med løpske tenåringer, tenåringer med atferdsvansker og tenåringer som lider av depresjon (se Ressurser).
Aspen Achievement Academy

ligger i Utah, Aspen Achievement Academy er en lisensiert behandling program for tenåringer med en rekke problemer, inkludert lav selvfølelse, rusmisbruk, depresjon og mangel på motivasjon. Del av behandlingen ved denne sommerleiren for problemfylte tenåringer inkluderer terapeutisk villmark helbredelse (se Ressurser).
Bald Eagle Boys 'Camp

ligger i Pennsylvania, er dette en annen en av sommerleirer for problemfylte tenåringer som gir naturopplevelser. Dette programmet er spesielt utviklet for gutter 9 til 16 år. De jobber med gutter med atferdsvansker og følelsesmessige problemer. Deres behandling programmer inkluderer utendørs behandling (se Ressurser).

helse

· Hvor å finne en tatovering fjerning Laser Machine 
· Regi Daily mat fører til Superior Well-Being For Enkeltpersoner 
· HIV End-Stage Symptomer 
· Naturlig mat som fremmer fysisk Energy
· Hva er årsakene til Influensa? 
· Overgangsalder og migrene Hodepine 
· Hvordan kontrollere Diabetes ved å spise den beste mat å Lower Blood Sugar 
· Informasjon om angstanfall 
· Velg den beste Lasik Doctor for deg! 
· Fordeler og virkninger av ikke å få nok søvn