Teen Behavioral Issues

Foreldre tenåringer er en utfordring for de fleste foreldre. Utbruddet av ungdomsårene - som varierer fra tenåring til tenåring, i henhold til deres fysiske og emosjonelle modenhet - bringer ofte om dramatiske endringer i atferd som kan føre til ubehag og konflikt mellom tenåringer og deres foreldre. I de fleste tilfeller er dette problemet en del av den naturlige prosessen med å vokse opp, men fra en forelder synspunkt, hjelper det å ha en forståelse av typiske teenage atferd og noen strategier for å håndtere det. Opposisjonell trassig uorden (ODD)

De fleste tenåringer opplever en fase av "ungdomsopprør" der de viser trassig og ulydig oppførsel. Men hvis en tenåring vedvarende misbehaves og viser fiendtlighet mot foreldre, lærere og andre autoriteter i en periode på seks måneder eller mer, kan han eller hun være lider av en klinisk atferdsmessige lidelse kjent som opposisjonell Disorder (ODD). ODD kan være vanskelig å diagnostisere fordi tenåringer med sykdommen kan demonstrere typiske tenårene atferd, nemlig å være irritabel, bevisst irriterende andre mennesker og tøylesløst trosse regler og forespørsler uten bekymring eller empati for andre. Det er virkelig et spørsmål om grad, imidlertid, og en tenåring kan bli diagnostisert med ODD om hans eller hennes problematferd er mer uttalt og hyppigere enn andre ungdommer på samme alder og utviklingstrinn. En positiv hjemmemiljø, et meget godt samarbeid mellom foreldre og lærere og faglig rådgivning kan alle bidra til å avhjelpe problemet.
Bor ut sent

fleste tenåringer vil søke å Testgrensene satt av foreldrene sine - mens hemmelighet ønsker grenser som skal skytes - og en av måtene de gjør dette på er å være ute sent på kvelden. Foreldre bør ikke ta for dim en visning av denne typen atferd, med mindre selvfølgelig er det symptomatisk for alkohol eller narkotikamisbruk eller andre kriminelle atferd som kan forårsake fysisk skade og /eller følelsesmessig nød. Det kan ofte behandles enkelt og effektivt ved å etablere en rimelig portforbud. Hvis du vil angi et portforbud, kan foreldre ta kontakt med foreldre av andre tenåringer og legge en gyldighetsperiode på 10 eller 15 minutter, informere tenåringer av straffen for å bryte portforbudet. Hvis en tenåring er jordet for en uke hver gang han holder ut senere enn tillatt, vil han snart lære å respektere portforbudet.
Upassende Seksuell atferd

De fleste eldre amerikanske tenåringer engasjere er seksuell aktivitet, noen ganger utrygt. Tenåringer som har flere seksualpartnere eller som eksperimenterer under påvirkning av narkotika eller alkohol står i fare for seksuelt overførbare infeksjoner (SOI) og graviditet. Denne typen atferd kan være vanskelig å oppdage, annet enn fra graviditet eller en STI, fordi det ikke er noe som tenåringer er sannsynlig å diskutere frivillig med sine foreldre. Utdanne tenåringer med hensyn til de kortsiktige og langsiktige konsekvensene av sin oppførsel, i forbindelse med en lege eller mental helse profesjonell, om nødvendig, kan redusere sannsynligheten for slike problemer.

helse

· Tips for å bygge muskelmasse Den raske veien 
· Hvordan Shatter et bilvindu 
· Det genetiske grunnlaget for sykdommer 
· Xenadrine RFA en veibeskrivelse 
· Hvordan velge riktig protese Color 
· Mercury Toxicity Symptomer 
· Hydrosalpinx Årsaker 
· Slik fjerner Tarter under tannkjøttet 
· Slik Cure Chronic Fatigue 
· Om fase 1 Diet