Hvordan leve gjennom overgangsalder

"The change" kommer til hver kvinne på planeten, om hun ønsker det, eller ikke. Menopause har en tendens til å gjøre kvinner grinete, spesielt til dem hun elsker. Det er nesten som det bare skjer med deg, og du ikke liker det en bit. Men det finnes tiltak du kan ta for å minimere effekten av overgangsalderen for både deg og dine kjære. Instruksjoner
en

Se etter måter å roe deg selv. Hvis du trener gjør utslaget, delta i et helsestudio eller YMCA. Eller hvis utdanning er det som gjør deg slappe av, ta et kurs eller to, hos din lokale community college. Både unge og gamle kinesiske folk, like, har engasjert i Tai Chi, som bruker saktegående øvelser for å få deltakerne til å slappe av. Se etter en slik gruppe i ditt område.
2

Få nok mosjon og begynne å spise mer av hva som er bra for deg. Jada, dette er ting du bør gjøre, uavhengig av alder, men nå kan de forsinke aldringsprosessen og reversere noen av skaden du har gjort for kroppen din tidligere i livet. Også, siden osteoporose er av stor interesse for kvinner går gjennom overgangsalder, tenke supplere din diett med kalsium, med velsignelse fra legen din, selvfølgelig.
3

skjære ned på bruken av alkoholholdige drikkevarer og beroligende hvis du bruker dem til å slappe av. Sukker produsert av alkohol vil påvirke systemet, spesielt under "endring av livet." Hvis du bruker beroligende midler, besøke en butikk som selger naturlige urter og forklare problemet. De kan anbefale en naturlig erstatning som er langt bedre for deg.
4

utseende til din familie og venner for støtte. Se etter noen nær deg som nylig har opplevd overgangsalderen. Fraværende som person, helle på medlemmer av "indre sirkel" fordi de ønsker å være til så mye hjelp for deg som mulig.
5

oppnå noe. For mange kvinner, begynner overgangsalder som finner sted på helt feil tidspunkt. Mer enn sannsynlig, har du sagt farvel til den siste barn som har flyttet hjemmefra, og som har skapt en følelse av at livet ikke lenger har en hensikt. For å motvirke den følelsen, gjør noe du alltid har ønsket å gjøre. For eksempel, lære å strikke eller maling, bli involvert med en lokal veldedig organisasjon, eller hjelpe folk som studerer for sin GED eller om amerikansk statsborgerskap. Hver av disse aktivitetene vil resultere i prestasjoner som vil hjelpe deg å gjenvinne din følelse av verd.

helse

· Retninger for Miracle Lemonade Enzyme Diet 
· Free Akne Clear Tips 
· Kolon Renset: 5 Killer Tips for å kurere Abdominal sykdommer ved hjelp av Kolon…
· Kjemoterapi Fakta 
· Dental-Bridge Problemer 
· Plutselig innsettende Neck Pain 
· Hva Hjelper Tinitus? 
· Hvordan å kjøre rundt halvfabrikater i Rain 
· Stage 3 Cancer Forventet levealder 
· The Case for Medical Marijuana