Medicaid og Medicare Fordeler

Medicaid og Medicare er både føderale hjelpeprogrammer som gir visse helsetjenester-relaterte fordeler til kvalifiserte personer. Mens Medicaid er utformet for lav inntekt mennesker, derimot, kan nesten hvem som helst 65 år eller eldre søke om Medicare.Due til dette viktige avvik, er det første programmet anses trenger-basert, og sistnevnte faller under paraplyen til retten programmer. I tilfelle av Medicare, mottakere har rett til å motta ytelser fordi deres tidligere lønn og /eller selvstendig næringsvirksomhet skattebetaling bidratt til programmet. Valgbarhet
p Det er ingen aldersbegrensninger for Medicaid. Å kvalifisere seg, et individ må enten oppfylle økonomiske retningslinjer eller være medlem av "kategorisk kvalifisert" gruppe, som inkluderer gravide, barn og personer med visse funksjonshemninger, for eksempel blindhet eller permanent nyresykdom (nyresvikt) som krever dialyse eller transplantasjon . Kriteriene for begge typer søkeren er etablert av en kombinasjon av føderale og statlige lover.

Generelt må en person være 65 år eller eldre for å motta Medicare. Likevel gjør programmet hjelpe yngre mennesker som lider av Lou Gehrig sykdom (amyotrofisk lateral sklerose), permanent nyresykdom som krever dialyse eller transplantasjon, eller visse funksjonshemninger dekket av folketrygden.
Overlapping

p Det er mulig for en person til å motta Medicaid og Medicare dekning på samme tid hvis de oppfyller de separate kvalifikasjonskrav for begge programmene. En av fordelene ved å ha en slik dobbel dekning er at Medicaid ment for lav inntekt mottakerne vil betale for noen medisinske utgifter som Medicare ikke vil, for eksempel ulike reseptbelagte medisiner.
Administratorer

Selv om Medicare og Medicaid er både føderale hjelpeprogrammer, er Medicaid administreres av hver stat uavhengig. Følgelig, selv om reglene og fordeler som er relevante for Medicare er i utgangspunktet den samme over hele USA, har Medicaid ulike bestemmelser og dekning bestemmes på en state-by-state basis. Folk som søker om Medicare bør kontakte et trygdekontoret og de som er interessert i Medicaid bør rådføre seg med lokale velferd og sosiale tjenester avdeling.
Dekning

Medicare-programmet er delt inn i tre deler: Del A, sykehus forsikring, hjelper oppveie kostnaden av sykehus-relaterte utgifter og hjem helsetjenester, del B, sykeforsikring, gjelder noen grunnleggende medisinske utgifter, inkludert legebesøk, medisinsk utstyr, laboratoriearbeid, og polikliniske tjenester, Part D dekker delvis reseptbelagte legemidler. Medicaid gjelder mange av de samme medisinske tjenester og utgifter som Medicare gjør og, avhengig av staten, noen som Medicare ikke gjør det, som for eksempel briller.
Kostnader

Deler A, B og D av Medicare alle krever dekket enkelte å gjøre noen form for betaling. Part A har ingen premie, men co-betalinger spark i for lengre sykehusopphold. Deler B og D obligate mottakerne til å betale opp til 35 prosent av regningen for legebesøk og opptil 25 prosent for reseptbelagte medisiner, i tillegg til månedlige premie.

Medicaid, derimot, gjør vanligvis ikke krever noen co-betalinger, og det kan også dekke de månedlige premier og 20 prosent utbetalinger kreves av Medicare. Som et resultat, bør personer som mottar Medicare også søke om Medicaid hvis nødvendig og mulig.

helse

· Hvordan kontrollere blodsukkeret ditt Naturligvis 
· Fremskritt i behandling av kreft 
· Om fotsvette 
· Foods høy i jern når du er gravid 
· Wintergreen Toxicity 
· Grunnleggende om nukleærmedisin Technology 
· Hvordan behandle Malabsorpsjon 
· Leter etter huden din med The Perfect Skincare Regime 
· Hvordan Resume Exercise etter nyrestein 
· Massasje Stoler sammen med massasjeputene er en virkelig god rettsmidler