Hvordan du løser helseforsikring fakturering feil

Helseforsikring fakturering feil er feil som kan resultere i at du får en regning fra legen din at du ikke skal ha mottatt. Som et forsikringskrav går gjennom behandling, er det noen ganger forvirring mellom de prosedyrer som ble gjort, er det fakturert og hva som faktisk er betalt. Det er flere trinn som du kan ta for å løse helseforsikring fakturering feil. Du trenger
Telefon
Forklaring av ytelser fra forsikringsselskapet
Vis flere instruksjoner
en

Ring helsepersonell å bekrefte hvilke tjenester ble gjort, og hva ble fakturert. Hvis det er et avvik, spør kontorsjef for å se på saken. Hvis legekontoret fakturert forsikringsselskapet for feil prosedyre eller for ekstra prosedyrer, spør om det å sende inn et nytt krav til forsikringsselskapet carrier.
2

Spør helsepersonell for de medisinske koder som skal ha blitt fakturert. Skriv ned tallene hun gir deg. Sjekk din forklaring av fordelene fra forsikringsselskapet for å se om tallene matche. Hvis de ikke gjør det, spør kontoret for å sende kravet til forsikringsselskapet med de riktige kodene.
3

Ring ditt forsikringsselskap og bekrefter at kodene som du har fra leverandøren er de samme kodene som var på regningen sendt til forsikringsselskapet. Hvis de var, men din forklaring av fordelene viser ellers, be dem om å reprosessere kravet.
4

starte en appell. I mange tilfeller må en klage fremsettes skriftlig innen en viss tid. Spør din forsikring representant hvordan å appellere og følge hans anvisninger nøye.

helse

· Kjennetegn på Breast Cancer 
· Fasjonable Eyewear alternativer for deg 
· Hvordan fikse Sunn mat for en pjokk 
· Hvordan bli kvitt Love-håndtak - Endelig Kiss De Suckers Farvel Alltid 
· Fakta om Herpes II i Barbering og kosmetikk 
· Symptomer på depresjon angstlidelse 
· Menopause symptomer og effektiv kur for overgangsalder Pain Relief 
· Hva er urinsyre i blodet? 
· Hvor er Kolesterol funnet? 
· ADHD Disability Fradrag