Forskjellige typer Medical Insurance

Medisinsk forsikring kommer i en rekke typer og spesifiserte betingelser. Det er dekning for de fleste alt til dekning for reseptbelagte legemidler bare. De fleste retningslinjer bestemmes av hvor mye penger din eller din arbeidsgiver er villig til å betale. Preferred Provider Organization

foretrukket leverandør organisasjon, eller PPO, er en type forsikring som gjør at du kan se noen medisinske leverandøren du ønsker. Hvis din lege eller sykehus er i nettverk, som betyr at det er en kontrakt mellom leverandøren og selskapet, vil du få en rabatt. Hvis du bruker en ut-av-nettverk leverandør, er du ansvarlig for den totale kostnaden etter at selskapet betaler en del av regningen.
Health Maintenance Organization

Helse vedlikehold organisasjon eller HMO, er en begrenset type medisinsk forsikring. Du er tildelt en bestemt lege, og selskapet bestemmer hvilke typer tjenester som er tilgjengelige for deg.
Major Medical

Major sykeforsikring dekker store mengder bare , slik som sykehusinnleggelse. Denne type forsikring starter vanligvis betale på operasjoner eller utvinning fra en sykdom eller skade gjennom innleggelse eller poliklinisk behandling på sykehus. Denne forsikringen kan være en del av et rimeligere PPO eller en høy egenandel plan.
Short-Term Medical

Short-term forsikring er for folk som er i mellom dekning. Denne type forsikring brukes hvis du mister jobben din, men fortsatt trenger forsikring. Den dekker vanligvis seks til tolv måneder. Dette er en billigere type forsikring enn COBRA etter at du mister en jobb.
Long-Term Care

Langsiktig omsorg forsikring er betalt over tid i forveien for fremtidige langsiktige behov, som for eksempel sykehjem eller hjem helsetjenester.

helse

· Hvordan behandle MS Med Bees 
· Hvordan å miste 70 pounds i 8 uker 
· Superior Body Awareness & Styrking Sport Performance 
· Fysiske tegn på depresjon og angst 
· Killer Tips til Burning Belly Fat 
· Hva en tannlege ikke vil du skal vite om Teeth Whitening 
· Hvordan takle en TIA 
· Hvordan diagnostisere nefropati 
· Fluorescent Lights & Toddler Synet 
· Symptomer på infiserte Sinus