Lav inntekt Medical Help

Sixty-to prosent av konkurser arkivert innenfor USA i 2007 var noe involvert med medisinske utgifter, selv med tanke på at 80 prosent av personer innlevering for konkurs hadde noen form for helseforsikring, ifølge en studie ved American Journal of Medicine. Medisinske utgifter er notorisk dyre, og når du er i en lav inntekt situasjon, kan du leve i frykt for å bli syk eller kommer til å se legen. Men det finnes programmer for å hjelpe de i lav inntekt situasjoner for å bidra til å dekke utgifter, slik at de kan få god behandling som de fortjener. Medicaid

Medicaid er et statlig program for å hjelpe de som ikke har råd til sykeforsikring eller betale sin medisinske regninger. Ved søknad om Medicaid, må en person ha sin sak undersøkt av en saksbehandler, som skal se på pasientens inntekter, sparing og eiendeler og avgjøre om han kvalifiserer. Medicaid kan dekke tilbakevirkende regninger, samt utstede Medicaid kort for fremtidig omsorg. Tilfeller blir undersøkt hvert halvår for å avgjøre videre valgbarhet.
Statlige programmer

Din tilstand sannsynligvis har et par forskjellige programmer satt til å hjelpe sine innbyggere betale for medisinske utgifter . Se til staten hjemmeside for å se hva slags programmer de tilbyr. Noen stater har et statlig sykeforsikring program, samt forsikring for barn og vordende mødre. Noen stater selv tilbyr hjelp for familier som tilbys helseforsikring gjennom en ektefelles arbeidsplass, men har ikke råd til premiene. Alle disse kan bidra til å lette byrden på en lav inntekt familien.
Walk-In Free klinikker

De fleste byene tilbyr gratis walk-in klinikker kjøre av frivillige helsepersonell. Disse klinikkene behandle noen, uten å spørre om du har muligheten til å betale. Mange av disse klinikkene ber om en liten donasjon i stedet for kompensasjon for medisinsk behandling.
Forhandle med Leger

Ofte leger vil gi rabatter til pasienter som de vet har å gjøre med finanskrise og lav inntekt. Klinikker og leger alltid gi rabatter til forsikringsselskaper for tjenester, så å ringe å spørre om de kan gi deg en liten rabatt på regninger kan hjelpe. Du kan også nevne forhånd at du er en lav inntekt familien før de fikk behandling, og i noen tilfeller en lege eller sykehus vil ta en prosentandel av for å hjelpe en familie i nød.
Boutique Health Care

I de senere årene har det vært en bevegelse mot boutique-stil helsevesenet, som er mange forskjellige leger som tilbyr en rekke tjenester under ett tak. Mens boutique helsevesenet er tradisjonelt ikke billig, er selskaper som Qliance gjør det rimelig å være medlem av et boutique-gruppen, som sysselsetter sykepleier utøvere i stedet for legene å holde kostnadene nede. Medlemmer kan betale rundt $ 49 i måneden og motta all nødvendig grunnleggende helsetjenester som de trenger, som check-ups, vaksinasjoner og henvisninger.

helse

· Liste over ICD-10-koder for Kiropraktorer 
· Slik unngår du at søvnforstyrrelser i et Akutt Care Setting 
· Om stress og hodepine 
· Hva er symptomene på Problem Gambling? 
· Hvordan Rig Runde Objects
· Hvordan er Retinoblastoma diagnostisert? 
· Homeopati Behandling for nyresvikt 
· Om Serotonin & Pre-menopause 
· Tegn og symptomer på en Rogue Spider Bite 
· Skulder Replacement Surgery behandling og oppfølging