Hva er TPL?

TPL i forsikringsbransjen står for "ansvarsforsikring" bærere, eller forsikringsselskap ansvarlige for å betale den første og største mengden av en Medicaid pasientens helsevesenet regninger. En pasient er til syvende og sist den som skal holdes ansvarlig for å sikre utbetalinger til helseformål, men lav inntekt enkeltpersoner kan kvalifisere for forsikring bistand gjennom den føderale Medicaid-programmet. I noen tilfeller er en privat selskapet eller en sikret gjennom pasientens arbeidsgiver også innhentet for forsikring; slike bærere er referert til som "tredjepart". Law

I USA er Medicaid forsikringen betaler for "siste utvei,« derfor, hvis en pasient har annen forsikring, er at flyselskapet ansvarlig for og må gjøre den første betalingen på eventuelle helse- relaterte Billings. Statlige etater som forvalter Medicaid-programmet har muligheten til å betale etter andre forsikringsselskaper bærere eller betale på forhånd og deretter bruke samling metoder for å søke refusjon fra TPL bærere.
Typer

TPL bærere kan være private forsikringsselskaper, selskaper sikret med arbeidsgivere som deretter tilbyr dekning fordeler til sine arbeidere, regjeringen Medicare-programmet; ansvar leverandører ansvarlige for betaling av juridiske dommer eller oppgjør, eller selskaper sikret som følge av en rettskjennelse til en non-custodial forelder for dekning når barnet er under formynderskap av en annen voksen.
Oversight

The Centers for Medicare og Medicaid Services er ansvarlig for driften Medicaid-programmet, sette retningslinjer, inkludert de som er relatert til TPL bærere, og for å overvåke hver statens tilslutning til føderale bestemmelser.
Krav

Før aksept til en Medicaid-programmet, statlige etater krever potensielle mottakere av offentlige trygdeytelser til å signere dokumenter enige at etaten er å motta betaling eller fordeler fra TPL bærere. Avslag til disse forholdene gjør en søker ikke kvalifisert for Medicaid fordeler.
Carriers

Cigna, Blå Kors /Blue Shield, Farmers, Humana, Great West og Kaiser er viktig forsikring selskaper som vanligvis brukes som TPL operatører som jevnlig betaler ut gevinster i forkant av en pasientens krav blir sendt til Medicaid for betaling.

helse

· Hudpleieprodukter for Anti Aging 
· Helsemessige fordeler av Trikatu Herb Og Tulsi Eller Holy Basil 
· Levetiden til Tuberkulose Droplets
· Introduksjon til Diet Carb 
· Botox for migrene Hodepine Relief 
· Hvordan identifisere piller etter Inscription 
· Hvordan Boost selvtillit 
· Måter å øke din hukommelse 
· Maid Service NY 
· Behandlinger for en klemt nerve i Back