Hva er Medical Billing svindel?

Medisinsk fakturering svindel er vanlig i alle områder av helsesektoren. Historiene som når overskriftene er dessverre toppen av isfjellet. Misforståelse

svindel og misbruk er bruker om hverandre av mange mennesker. Forskjellen mellom de to er hensikten. Bedrageri er gjort med visshet om at det er galt, mens overgrep skjedde ubevisst og uten ondskap.
Effekter

Medisinsk fakturering svindel koster skattebetalerne og medisinske tilbydere millioner av dollar årlig . Eliminere svindel og misbruk kan bety forskjellen på en pasient som får behandling.

Forebygging /løsning

Medisinske billers er proaktive i å forebygge bedrageri ved å opprette en enhetlig sjekkliste å følge når et krav er sendt. Når det er mulig, er det en god tommelfingerregel å ha en person som sender inn krav og et annet innlegg betalinger, justeringer og kreditter.
Typer

Upcoding og downcoding er to former av medisinsk fakturering svindel. Upcoding tildeler en diagnose som garanterer en høyere refusjon enn medisinsk nødvendig. Downcoding gjør det motsatte og feilaktig rapporterer en mindre diagnose, ofte vise uredelig pasient forbedring.
Expert Insight

The Office of Inspector General i det amerikanske Department of Health and Human Services har en avdeling som fokuserer på svindel og misbruk i medisinske innstillinger. OIG tilbyr overholdelse anbefalinger til sektorer i helsesektoren for å fremme egenvurdering og unngå svindel.

helse

· Hva er årsakene til Retrolisthesis ? 
· Full Body Cleanse & Detox 
· Bifokale lesebriller 
· Irritabilitet depresjon behandling 
· Årsakene til aldring Yellow Tåneglene 
· De beste øvelsene for å styrke ryggen 
· Tre-Day Body Detox Diet 
· Hvordan behandle kvalme og oppkast med alternative løsninger 
· Hva er årsaken til kreft i spiserøret? 
· Tegn på en blære infeksjon i babyer