Indremedisiner Definition

Det finnes ulike typer leger som har omsorg for oss på forskjellige, unike måter, med hver lege ha et bestemt formål. Leger som tar vare på de interne behovene til folk er ett eksempel. Beskrivelse

En lege i indremedisin er en lege som diagnostiserer og behandler den medisinske behandling av voksne. Dette omfatter diagnose, behandling og forebygging av sykdommer og sykdommer.
Plikter

indremedisinere tar rollen som personlige leger og ofte etablere relasjoner med sine pasienter som deres omsorg er vanligvis langvarig. De vanligvis gi omsorg for pasienter i mindre, må privat praksis, sykehjem og sykehus.

Studier

indremedisinere gjennomføre minimum sju år med medisinsk opplæring å oppnå en MD eller DO grad. Deretter må legen trene for tre nye år i en generell indremedisin bosted. Denne treningen er kombinert med pasientkontakt og vanligvis trener indremedisinere i forebygging, diagnostisering og behandling av voksne sykdommer.
Spesialisering

Bortsett fra generell forebygging medisin for deres tålmodighet, indremedisinere noen ganger velger å gjøre studere et fellesskap, en sub-spesialisering i et bestemt felt. En indremedisiner må bestå Internal Medicine Board Certification eksamen for å oppnå sertifisering og lisensiering.
Time Frame
p Det kan ta nesten 12 pluss et par år for en indremedisiner for å fullføre sine studier, pluss to til tre års obligatorisk opplæring.

helse

· Tips om Breast Development 
· Fordelene med The Concept 2 Modell D Innendørs romaskin som hjelpemidler i Exer…
· Hva er årsaken til koronar hjertesykdom? 
· Hva er hepatitt A? 
· Om Crohns sykdom og graviditet 
· Diett for skadet leveren 
· Hva er radikal prostatektomi? 
· Naturlig hår tap behandlinger som Work 
· De Komplikasjoner av Nerve Surgery 
· Hjelp for de med livmorhalskreft Degenerative Disc Disease