Diett for skadet leveren

En person som har problemer med leverskade kan endre sin diett for å bidra til å håndtere sine leverproblemer. En person som har en usunn leveren må fokusere på å gjøre at han får de riktige typer vitaminer og mineraler, og samtidig sørge for at han unngår matvarer som kan gjøre leverskader verre. Leverfunksjonen

En person som har en skadet leveren bør se leveren hans som et prosessanlegg. Leveren fungerer på mange stoffer og sender dem til de riktige deler av kroppen. Det er leveren ansvar å bryte ned og behandle fett, proteiner og karbohydrater. Disse stoffene blir tatt inn i blodet etter at de har blitt behandlet.

En skadet leveren er mindre sannsynlighet for å være i stand til å skikkelig behandle disse stoffene, selv om de fortsatt gå til leveren etter at de har blitt fordøyd. Når en lever er i stand til å behandle mat, en build-up oppstår. Som de matvarene fortsette å bygge opp, sannsynligheten for flere leverskader øker.
P Det er noen enkle ting som kan gjøres for å oppmuntre leveren til riktig operere eller i det minste hjelpe den i å gi det mindre arbeid å gjøre .
næringsstoffer som trengs

En person med leverskade bør begrense mengden protein han spiser fordi skadet lever har problemer med å behandle proteiner. Hvis proteinene ikke er i stand til å bli behandlet, forblir en giftig økning av ammoniakk i blodet.

Selv om proteiner bør reduseres, er det samme ikke gjelder for karbohydrater. Karbohydrater er nødvendig slik at kroppen kan ha en ressurs som det kan samle energi. Friske lever er i stand til å gjøre glykogen fra karbohydrater.

Glykogen i sin tur brytes ned og brukes når energi er nødvendig i kroppen. Fordi en skadet leveren ikke er i stand til å gjøre dette effektivt, bør de som lider av leverskader spise så mange karbohydrater som mulig for å gjøre opp for leveren manglende evne til å skape glykogen.

Mengden fett som du spiser når du har leverskade bør ikke endres drastisk. Noe fett er nødvendig fordi det gir vitaminer og kalorier som kroppen trenger, men det er aldri godt å spise for mye fett fordi det kan føre til andre helseproblemer.

Begrense mengden av væske du drikker og mengde natrium du spiser kan bidra til å hindre oppbygging av høyt blodtrykk i leveren viktigste blodåre. Unngå å sette ekstra salt på dine måltider er en effektiv måte å redusere mengden av natrium i kostholdet ditt.

helse

· Naturlig behandling For svakt immunsystem 
· Definer matemballasje etiketter 
· Om WebMD 
· Hva kan jeg spise hvis My Blood Glucose er for høy i morgen? 
· Best Workout Program - Riktig pacing skaper den beste Workout Program 
· Hvordan behandle en Oven Burn 
· Hvordan behandle Stress og angst 
· Den fascinerende Power Of glutation som en Skin Whitening og Age Defying Supplem…
· Kollagen Burn Behandling 
· Hvordan du skal gå gjennom vegger i Roblox