OSHA HIV Krav

The Occupational Safety and Health Administration (OSHA) krav til håndtering av blodbårne patogener som humant immunsviktvirus (HIV) gikk inn i kraft i mars 1992. Selv ment primært for helseinstitusjoner, laboratorier og krisepersonell, den dekker også alle som kommer i kontakt med blod eller smittefarlig materiale mens du er på jobben. Det mandater en rekke generelle forholdsregler som håndvask og riktig disponering av nåler for å minske arbeidstakerens eksponering av sykdom. OSHA Ansvar

OSHA har vært etaten med ansvar for vokter sikkerheten og helsen til amerikanske arbeidere siden det ble etablert i 1970. Den dekker private arbeidsgiverne med en eller flere ansatte og føderale sivilt ansatte. Arbeidsgiver er ansvarlig for å gi en risikofri arbeidsplass der de ansatte har trygge verktøy og utstyr som er riktig vedlikeholdt. Regelmessige inspeksjoner av forhold på arbeidsplassen vil sikre at standardene opprettholdes. Arbeidsgivere lover heller ikke å diskriminere arbeidstakere som utøver sin rett til å gjøre en klage til OSHA.
Arbeidsgiver plikter

I behandlingen av HIV eller andre blodbårne patogener, arbeidsgivere er pålagt å utvikle en skriftlig eksponeringskontroll plan, etablere en hepatitt B-vaksinasjon program, gi fare informasjon og opplæring, og holde oversikt over eventuelle eksponering hendelser. Praksis som iført beskyttende klær og punktering-proof beholdere for skjemt nåler og medisinsk avfall bør iverksettes. Ansatte må tilføres personlig verneutstyr uten kostnad, inkludert masker, kjoler, gjennoppliving vesker og hansker.
Eksponeringskontroll

Vær forberedt på å håndtere eksponeringer før de oppstår ved å ha skrevet planer for de oppgaver og prosedyrer for å følge etter blod eksponering og å vurdere eventuelle hendelser som oppstår. Minimer needlesticks og sprøyting eller sprut blod og holde en skriftlig plan for rengjøring og sanering etter kontakt med blod eller andre smittsomme materialer. Label prøver og regulert avfall som forurenset før det skal leveres til service fasiliteter.
Etter Eksponering

Arbeidstaker som har vært utsatt for hiv eller andre blodbårne patogen er rett til en gratis konfidensiell medisinsk vurdering, laboratorietester, postexposure behandling hvis berettiget, og rådgivning. Registreringer av eksponering skal holdes så lenge sysselsettingen og 30 år etterpå.
Hazard Identification

oransje eller oransje-røde biohazard symbol må være til stede på containere brukt til å transportere eller lagre blod eller på beholdere av regulert medisinsk avfall. Skilt må brukes i begrensede områder av HIV-forskning i laboratorier og også i produksjonsanlegg.

helse

· Learning Disorders Management & Child Psychology 
· Topp 30 effektive Fast Vekttap tips 
· Skyting Back Pain 
· Hvordan ha en god opplevelse som en nerd 
· Høy TSH Symptomer 
· Ayurvedisk behandling for Vorter 
· Over The Muscle Eller under muskelen, som er bedre 
· HLR Oppfriskningstrening 
· Hvordan bruke Primrose olje for å redusere risikoen for blodpropp 
· Den beste dietten for diabetikere