Hvordan ha en god opplevelse som en nerd

Å være en nerd gjør noen gjenstand for latterliggjøring fra ikke-nerder. Men, det er ingen grunn til ikke å nyte opplevelsen av å være en nerd. Ny teknologi gjør det lettere hele tiden å omfavne å være en nerd og selv å nyte det til det fulle. Instruksjoner
en

Gå med nerd flyt. Det betyr forventer fornærmelser men tar dem på strak arm uten å prøve å forandre deg selv. Når du omfavne å være en nerd, er det mye vanskeligere for fornærmelser til å forårsake noen forbrytelse. Hvis du ikke prøver å bevise at du ikke er en nerd er det mye lettere å bare nyte opplevelsen.
2

deg sammen med andre nerder. Dette er en av måtene at ny teknologi skal hjelpe nerder til å ha mer positive erfaringer. Komme sammen med andre nerder er like enkelt som å finne en gruppe av dem som nyter de samme tingene du gjør. Det kan være chatterom viet til TV-programmer eller tegneserier som du liker, eller det kan være grupper som kommer sammen for rollespill. Finne en gruppe nerder som liker de samme tingene du gjør vil hjelpe deg til å se at det er mange mennesker som føler det slik du gjør og har lignende interesser.
3

Hold din sans av humor. Hvis noen roper en morsom fornærmelse mot deg, er det greit å le. Hvis du kan le med deg selv, andre vil ikke være så interessert i ler med deg. Gå videre og bære din humor på ermet.
4

Husk hvor vellykket du kan være noen dag. Sjansen er at de populære barna ikke kommer så langt i livet som du er. Milliardærer i verden nesten hele startet ut som nerder som ble drevet til å oppnå. Det er ingen grunn til at du ikke kan være en av dem.

helse

· Slik installerer en Emergency Eyewash Station 
· Foreløpige Heart Attack Symptomer 
· Informasjon om Mat som Flush Fat
· Hvordan diagnostisere Plantar fasciitis 
· Helsemessige symptomer av pusting kloakkgass 
· Hva er en Medicare GP modifier? 
· Hvordan du kan redusere fibrinogennivået ? 
· Virker Shreveport Laser fettsuging? 
· Å få en bevissthet om Stage 4 Nevroblastom Kreft i ungdommene 
· Hvor mange kalorier Er du virkelig brenner?