Sykehus Housekeeping Prosedyrer

For å hindre spredning av smittsomme sykdommer, sykehus holder seg til protokollen for rensing og fjerning av verktøy, utstyr og andre elementer som har kontakt med en pasient. I tillegg har sykehus rutinemessig rengjøring på daglig basis for å hindre forurensning. Flater
Selv den minste overflaten kan ha bakterier på den.

smitteforebyggende Retningslinjer for Housekeeping, ved utdanning avdelingen av Johns Hopkins University, liste protokoll for sykehuset rengjøring, starter med flater. Noen overflater trenger mindre rengjøring enn andre. Vegger, tak, dører og dørhåndtak trenger ikke å bli desinfisert. Såpe og vann er alt som kreves for flekkfjerning disse flatene. Fordi de er sjelden forurenset, kan disse flatene rengjøres når det er synlige tegn på smuss, støv eller merker. Andre flater, som for eksempel stoler, bord, bed rails, lysbrytere og dører til pasientenes rom krever daglig rensing med en desinfiserende løsning, spesielt når blod og andre kroppsvæsker er til stede.

Basic sykehusutstyr, brukes for ikke-nødhjelp, krever daglig rengjøring med såpe og vann. Når ikke-akutt utstyret brukes med pasienter som har smittsom forhold, må utstyret rengjøres med en desinfiserende

Vasker og toaletter skal rengjøres og desinfiseres daglig;. Separate vaskekluter er påkrevd. I tillegg blir gulvene vasket regelmessig med en desinfiserende løsning i vannet. Daglig mopping kan være nødvendig for et pasientrom.

Gardiner må endres i henhold til en tidsplan, og teppe skal støvsuges ukentlig. Sengetøy må fjernes, lagres i tette poser, og rengjøres med en høy effektivitet desinfisering vaskemiddel.
Undersøkelse og Laboratory Rom
Daglig rensing reduserer risikoen for infeksjon.

Ifølge Johns Hopkins Universitetets smitteforebyggende retningslinjer, undersøkelsesrom og laboratorier trenge rengjøring med en desinfiserende rensing løsning etter hver bruk. Dette inkluderer utstyr, noen horisontale flater, og møbler. Lin eller papir på eksamen bord bør skiftes etter hver pasient. Den rensende stoff bør være gjennomvåt helt og områdene vasket topp til bunn for å sikre alt avfall faller på gulvet. Under sterilisering prosessen i disse rommene, bør gulvet være det siste området rengjøres.
Operasjonsrom

rensemiddel som brukes i operasjonssalen må inneholde minst 0,5 prosent klor, eller en løsning som er godkjent for rengjøring i operasjonssalen. Madrass pads, traller og transport senger krever rensing etter hver pasient. Trenger

Beholdere for skarp gjenstand skal tømmes når de er 75 prosent full. Lukkede beholdere er pålagt å fjerne avfall fra operasjonssalen.

Instruments og andre verktøy i operasjonsstuen må ligge i minst 10 minutter i godkjent desinfeksjonsmiddel I tillegg må kirurgisk verktøy rengjøres før bruk, selv om verktøyene ikke har blitt brukt i løpet av 24 timer.

helse

· Protein er kanskje The Missing Link til Fitness din og vekttap suksess! 
· Risiko for Facelifts 
· Depresjon, sinne og raseri Symptomer 
· Hvordan bruke massasje for å lindre nakkesmerter 
· Lav Karbohydrater Hjelper brenne fett? 
· Fakta om Nikotin Gum 
· Kløe Herbal Rettsmidler og Stopp Kløe Problemer Naturligvis 
· Hvordan bruke Hospital Equipment 
· Tegn på tidlig HIV-infeksjon 
· BiPAP Vs. CPAP Machines