Hvilken Infeksjon Controls Bør en sykepleier Implementere for pasienter som har MRSA?

Infeksjoner med MRSA er et økende problem i helsevesenet innstillingen. MRSA, eller meticillinresistente Staphylococcus aureus, er en smittsom bakterie som er motstandsdyktig mot de kraftige antibiotika tilgjengelig. Fordi de fleste vanlige antibiotika ikke fungerer for å drepe infeksjonen, MRSA-infeksjoner er svært vanskelig å behandle og kan også være dødelig i ekstreme tilfeller. Derfor, sykepleiere i helsevesenet innstillingen må jobbe for å hindre spredning av MRSA så mye som mulig. Isolasjon

MRSA er ekstremt smittsomt, så bør innlagte pasienter med infeksjoner isoleres i single-pasientrom. Infeksjoner med MRSA kan forekomme i alle helsevesenet innstillingen, herunder sykehjem og neonatal intensivavdelinger. Sykepleiere bør fjerne infiserte pasienter fra den generelle befolkningen og andre pasienter for å minimere eksponering.
Rask diagnostisering

Sykepleiere kan redusere spredningen og alvorlighetsgraden av MRSA-infeksjoner ved å bistå i spørsmål diagnose. Tidlige symptomer er røde nupper som ser ut som kviser eller edderkopp biter, som raskt blir til smertefulle abscesser som må kirurgisk drenert. Når pasienter smittet med MRSA er diagnostisert raskt, kan de få antibiotika før og medisiner kan være mer effektive. Sykepleiere bør også nøye overvåke pasienter for å observere tegn på mulig smitte og holde detaljerte registreringer.
Utdanning

I et forsøk på å redusere spredningen av MRSA, sykepleiere kan utdanne pasientenes familier, sykehus personell og allmennheten om hvordan sykdommen overføres, som inkluderer håndvask, holde sårene dekket, desinfiserende vaskerom og ikke dele personlige ting som håndklær og barberhøvler. Pedagogiske kampanjer fokuserer på god hygiene, spesielt håndvask. Centers for Disease Control har en kampanje for å redusere spredningen av MRSA, og tilbyr plakater og faktaark om hvordan du kan forebygge sykdommen for visning i fellesarealene.
Antimicrobials

En mulig årsak til MRSA og andre antibiotika-resistente bakterier er feil bruk av antibiotika. Sykepleiere kan bidra til å utdanne pasienter og pårørende om riktig bruk av antibiotika, slik som fullfører fulle kurs av foreskrevet antibiotika. Bruk av antibakterielle produkter, for eksempel spray, oppvaskmiddel og rensemiddel, bør begrenses fordi det gjør bakteriene sterkere. I de fleste situasjoner er vanlig såpe og vann tilstrekkelig for å drepe bakterier.

helse

· Hva er behandlingen for netto tap med No Opptjent egenkapital? 
· Hvordan håndtere en Lazy eye som en Teen 
· Personlig Trening Hjelper Overvektige barn Get Healthy 
· Skadeforebygging og sikkerhet 
· Hvordan Care for en Leg Legg opp barn 
· Slik unngår du at Scar Tissue Etter Eye Surgery 
· Does Magnetic Therapy deg? 
· High Protein, Low Carb Vegetar Foods 
· Nakkesmerter årsaker, symptomer og hjem rettsmidler 
· Hvordan behandle en Torn ankel ligament