Hvordan identifisere Tre Compliance i Assisted Living

Ca 1 million mennesker bor i omsorgsboliger, ifølge American Healthcare Association (AHCA). Alle stater har regler på plass for å sikre kvalitet omsorg er gitt til anlegget innbyggere, og fasiliteter strever for å møte skiftende helsetjenester krav. Facility etterlevelse kan være utfordrende, og tre områder der etterlevelse er viktig er lisensiering, direkte omsorg ansatte og lederopplæring. Instruksjoner
en

Be om å se et anlegg lisens. Spesielle konsesjonskrav varierer mellom stater. Mange land krever omsorgsboliger som lisensieres og etterlevelse undersøkelsene er gjennomført hver to til tre år. Anlegg må være i samsvar med fylket eller staten forskrift om byggeforskrifter, brannsikkerhet, forskrifter og krav til bygningene. Lisens utstedelse avhenger bygge etterlevelse.
2

Spør om ansatte kvalifikasjoner. Å være i samsvar med statens regelverk, er de fleste omsorgsboliger pålagt å ha lisensiert ansatte administrere anlegget. Administratorer vanligvis trenger å ta en state-godkjent klasse til å bli en Sykehjem administrator. Administratorer er ansvarlige for å sørge for alle ansatte og dag-til-dag operasjoner er i samsvar. Sykepleiere er en del av ledergruppen og overvåke pasientbehandling og medisinering administrasjon, og lære opp ansatte i medisinsk behandling. Noen anlegg benytter bosatt omsorg ledere, som er ansvarlig for at ved å skrive individuelle service planer, og kontrollere ansatte og pasientbehandlingen.
3

Spørsmål administrativt ansatte om opplæring. Opplæring av personalet er viktig for vellykket etterlevelse i et anlegg. Mest omsorgsboliger er nødvendig for å lære opp ansatte i brann og livet sikkerhet, som gjentas hvert år. Grunnleggende livredning (BLS) og hjerte-lungeredning (HLR) er flere ansatte krav til opplæring for etterlevelse. Omsorgsboliger er pålagt å gjennomføre etterutdanning klasser. I anlegg med Alzheimers enheter, er personalet som kreves for å få ekstra opplæring i omsorg for den tilstanden.

helse

· Om Unormale celleprøver 
· Lymfeknute kreft behandlinger 
· Hva skjer når HDL er svært lav 
· Slik bruker du en spirometer 
· Natural Cure for en svak blære 
· Hvor kommer vitamin D3 fra? 
· Hva gjør mørke flekker Mean i en bentetthetsmåling? 
· Hvordan du skal pakke for en evakuering 
· Virkningene av ultrafiolett stråling på Marine Wildlife 
· Mens Sana I Corpore Sano: Thermal Baths for kropp og sjel