Elder Law i Pennsylvania og Medicaid Rules

Medicaid er et statlig drevet, føderalt og statlig finansiert helseforsikring program som dekker lav inntekt eldre og funksjonshemmede mennesker, gravide kvinner og barn. Pennsylvania Medicaid program for eldre har spesifikke regler som må oppfylles for å bli kvalifisert og vedlikeholde valgbarhet. Inntekt og ressurser

For en eldre person, er inntekten grensen 300 prosent av Federal Benefit Rate (FBR). I 2010 er dette beløpet $ 2022. Ressurser, herunder kontanter, aksjer, obligasjoner, fond, bankkonti, ikke-resident eiendom, IRA og Keogh kontoer, og livsforsikringer med en cash verdi som er større enn $ 1500 teller mot ressurs grense på $ 2000 for en privatperson. En fordeler planner kjent med eldre lov og Medicaid regler kan bistå søkere for å sikre at inntekter og ressurs grensene er oppfylt.
Overføring av eiendeler

Eventuelle aktiva som er overført til mindre enn markedsverdi i femårsperioden før du sender en Medicaid-programmet kan telles inntekt og ressurs grenser. Hvis du trenger Medicaid dekning for langsiktig omsorg, ta kontakt med en revisor eller advokat kjent med eldre lov og Medicaid for å utvikle en plan for avhending av eiendeler for å kvalifisere for Medicaid fordeler.
Age

Pennsylvania definerer eldre som 65 år eller eldre for Medicaid valgbarhet formål. Hvis du er under 65 år, kan du kvalifisere for Medicaid på grunn av en funksjonshemming, å være en vokter av en mindreårig, eller for å være i en annen kvalifiserende befolkningen.

helse

· Kan Depresjon Årsak Migrene Hodepine? 
· Radiesse Vs. Artefill 
· Om Kognitive øvelser etter et slag 
· Hvordan håndtere en forelder død 
· ADHD lav karbohydrat diett 
· Hva er normal prostata PSA? 
· Er din Tween Materialistic? Prøv en Fitness Camp! 
· Vanlige symptomer på multippel sklerose 
· Gastric Bypass Surgery 
· Hvordan integrere Angry Dissosiativ Identity Disorder (DID) Alter Deler