Medicaid valgbarhet i Arkansas

I Arkansas, må du faller inn i visse kategorier av alder, helsetilstand, funksjonshemming og økonomisk status for å være kvalifisert til å motta helsetjenester assistanse fordeler gjennom Medicaid. Kriteriene er ofte komplekse, så det er viktig å ta kontakt med Department of Human Services i fylket ditt hvis du tror du kvalifiserer for å få hjelp. Finansielle Kvalifikasjoner

Alle Arkansas Medicaid programmer tar hensyn til familiens inntekt for å fastslå kvalifisering, og inntekt grensene er justert av staten hvert år. Andre ressurser og verdier er også vurdert av delstaten Arkansas da bestemme valgbarhet for de fleste voksne programmer, inkludert kontanter, aksjer, obligasjoner, eiendom enn hjemmet, og noen livsforsikring og begravelse midler. Den primære bolig, en bil og noen andre forsikringer og begravelse midler er unntatt fra beregningen av ressurser.
Programmer for Medicare begunstigede

Medicare Savings Beneficiaries program i Arkansas gir Medicaid fordeler for enkeltpersoner kvalifisert for Medicare, de over 65 år og de som er blinde eller funksjonshemmet, faller som under visse inntektsgrenser. De med de laveste inntektsnivå, som bestemmes av staten på årsbasis, får full Medicaid under ARSeniors program. Dette programmet er bare for de 65 år eller eldre. Andre programmer i Arkansas med mindre fordeler inkluderer QMB, SMB og QI-1, som gir avtagende nivåer av assistanse basert på ressurser. Alle som mottar Supplemental Security Income, et program for eldre, blinde og funksjonshemmede mennesker med liten eller ingen inntekt, blir automatisk kvalifisert for Medicaid.
Tilbring Down

Tilbring Down er et program for de med svært høye medisinske kostnader i forhold til sine inntekter. Det gir dem mulighet til å få hjelp etter utmattende noen del av sin inntekt. Det er spesifikke tilbringe ned programmer i Arkansas for gravide, barn under 18 år og familier med en arbeidsledig, funksjonshemmede eller avdøde forelderen.
Long Term Care

De som bor i en langsiktig omsorg anlegget eller assistert levende anlegget, av medisinsk nødvendighet, og som faller under en viss inntekt og ressurs grense kvalifisere for Medicaid i Arkansas.
Programmer for kvinner, barn og familier

Under den sjette Omnibus Budget Avstemming Act (SOBRA) program, kan gravide kvinner med begrensede ressurser være kvalifisert for Medicaid i Arkansas. Barn under 19 år dekkes av ARKIDS program, med fordeler varierende avhengig av familiens størrelse og familiens inntekt. Under Transitional Employment Assistance (TEA), Arkansas familier med en fraværende, funksjonshemmede eller arbeidsledige foreldre og med barn under 18 år i hjemmet kvalifisere for varierende grad av bistand basert på familiens størrelse.
Disability programmer
p Det er Medicaid programmer i Arkansas for å arbeide funksjonshemmede voksne og for funksjonshemmede voksne barn av voksne som får Medicaid. Skatteetaten Egenkapital og Fiscal Responsibility Act of 1982 (TEFRA) tilbyr hjelp for barn 18 år eller eldre som er funksjonshemmet og som ville kvalifisere for Medicaid som et individ utenfor hjemmet. Kostnaden for omsorg for barnet i hjemmet kan ikke overstige kostnadene for omsorg hvis barnet ble institusjonalisert. Arbeide funksjonshemmede voksne som er eldre enn 16 og under 65 år kan motta ytelser hvis deres inntekt og ressurser falle under statlig angitte grensen.
Medisinsk kvalifiseringsprogram

Kvinner med bryst-og livmorhalskreft kan kvalifisere for Medicaid i Arkansas hvis de ikke har noen annen forsikring, er under 65 år og kvalifiserer ikke under noe annet Medicaid kategori. Inntekt grensene varierer med familiens størrelse for dette programmet. Personer med tuberkulose kan også kvalifisere for å få hjelp hvis de oppfyller inntektskravet.

helse

· Slik fig helvetesild 
· Hvordan Hypnotherapy hjelper folk til å slutte å røyke 
· 10 grunner til at vi alle trenger Massasjeterapi 
· Leddgikt smerte behandling og rettsmidler - lindre smerter og betennelse i ledde…
· Tips for Omsorg for en spastisk colon 
· Legemidler som forårsaker hukommelsestap 
· Mouth Cancer Prevention 
· Ideer for Bedside Reports for sykepleiere i et sykehus 
· Sanitære standarder for Urinals 
· Hva bør en First Aid Kit inneholde?