Kvalifikasjoner for Medicaid i Texas

Medicaid er helseforsikring for personer som ikke har råd til sine medisinsk behandling eller regninger. Medicaid gjør det mulig for lav aktivum enkeltpersoner å skaffe medisinsk hjelp for seg selv og sin familie, selv om de ikke er i stand til å betale for det. Barn, personer med nedsatt funksjonsevne, gravide kvinner og eldre med behov for sykehjem omsorg ofte passer denne klassifiseringen. Bare de med begrenset inntekt er kvalifisert for Medicaid. Kvalifikasjon bestemmes basert på state-spesifikke retningslinjer. Financial Berettiget til spedbarn og gravide

berettigelse varierer i Texas basert på visse vilkår og mottaker alder. Spedbarn og gravide kvinner er kvalifisert for å få hjelp hvis husholdningenes inntekter er lik eller mindre enn 185 prosent av den føderale fattigdomsgrensen. I 2009 ble den føderale fattigdomsgrensen definert som et beløp mindre enn $ 10 830 i årlig inntekt for en enkelt person. For hvert ekstra medlem i husstanden, legge til $ 3740 i nødvendig inntekt til å dekke den føderale fattigdomsgrensen. For et enkelt barn eller gravid kvinne i Texas, er dette 2009 valgbarhet $ 20 035 eller mindre.
Financial Kvalifisering for barn og foreldre

Barn i alderen 1-5 er kvalifisert på 133 prosent av fattigdomsgrensen, eller i 2009, $ 14404. Barn fra alderen 6-19 er kvalifisert på 100 prosent av fattigdomsgrensen. Ikke-yrkesaktive foreldre kan telle med 13 prosent av fattigdomsgrensen ($ 1,407.90) og utearbeidende foreldre kan telle med 27 prosent ($ 2,924.10).
Temporary Assistance for trengende familier (TANF)

Foreldre som allerede får kontantstøtte fra TANF er kvalifisert for Medicaid. Barn kan også være kvalifisert for dekning hvis familiens samlede inntekt sammenfaller med føderale og statlige retningslinjer.
Kvalifisering for folk med høye medisinske utgifter

Noen enkeltpersoner i Texas kan kvalifisere for Medicaid assistanse hvis bestemt på å være medisinsk trengende. "Legemiddelassistert trengende" er definert som en person med høye medisinske utgifter som da trekkes fra inntekten hans ville plassere ham innenfor de statlige retningslinjene for Medicaid assistanse.

helse

· Mat nødvendige for å holde lungene Sunn 
· Hvordan fylle ut en helse Historie Form 
· Wolff-Parkinson-White syndrom 
· Yoga Flex Øvelser 
· Hvordan å forvise Tinnitus I tre måter? 
· Hvordan vet jeg om en Nit Er Alive
· Topp Laser Hårfjerning Tips 
· Hvordan bruke havrekli å senke kolesterolet 
· Om Risikofaktorer for astma 
· Hvordan behandle din Over Svette armhulen