Regler for medisinsk koding

pasientjournal programmerere lese fysiske medisinske poster som inneholder notater av leger og sykepleiere, samt pasientens testresultater. Programmerere konvertere denne informasjonen til riktig diagnose, og noen ganger prosedyrekoder. Samlet har medisinsk koding to hovedformål: fakturering og statistikk. Reglene for medisinsk koding sørge for at prosessene blir fulgt skikkelig for å sikre at informasjonen er korrekt. Lese Medical Record

Den største regelen i medisinsk koding er å lese pasientjournalen og kode bare hva den medisinske posten sier. Selv om den uttalelsen synes å være fornuftig, ganske ofte hva den medisinske posten sier og hva som faktisk ble gjort ikke helt overens. Leger og sykepleiere ofte glemmer å skrive alt de gjør i posten, og etter loven, dersom den ikke er i posten, var det ikke gjort. Medisinsk programmerere kan ikke kode basert på hva de vet leger og sykepleiere gjorde, og dette kan påvirke refusjon på en negativ måte.
Endre den medisinske posten

Medisinsk programmerere har ikke lov til å endre medisinske poster for hvilken som helst grunn. Hva koder kan gjøre er å kontakte lege og be om en gjennomgang av posten å gjøre noen endringer som er nødvendige for journalføring formål, ikke for refusjon formål. For eksempel, hvis en bestemt prosedyre krevde lege for å indikere om det var en enkel eller bilateral prosedyre, ville det medisinske koder må spørre legen å presisere at i den medisinske posten hvis det var mangler.

med koding Bestill

Medisinsk programmerere må vite hvordan du skal tolke den medisinske posten slik at de kan liste diagnose og prosedyrekoder i riktig rekkefølge. De trenger også å vite hvordan å kode når årsaken en pasient kan ha besøkt en lege kan være relatert til en sykdom eller skade. For eksempel koder for et blodig nese er ganske enkel. Men hvis personen er på blodfortynnende for en hjertesykdom, har det å bli tatt i betraktning. Det er enda mer kritisk hvis den personen er en hemofili. Regelverket sier at programmerere alltid nødt til å gjøre den første koden den spesifikke årsaken til at pasienten er der, og deretter legge medvirkende koder for deres forhold hvis de er tilgjengelige.
Billing

Selv om medisinske programmerere ikke er ment å være opptatt med fakturering, sannheten er at hvordan de kode påvirker hvordan skadene betales. Innleggelse krav blir betalt av diagnosegrupper som er beregnet etter ordre fra diagnose krav for en pasient. Polikliniske krav er betalt av forholdet mellom diagnose og prosedyrekoder.
Statistikk

Forsikringsselskapene kompilere denne statistikken til å beregne hvor mye de kommer til å betale for tjenester på en årlig basis. De ser også for utviklingen på helsen til befolkningen de tjener. Både statlige og føderale myndigheter bruker denne samme informasjon for å hjelpe set helsepolitikk generelt, men spesielt for Medicare og Medicaid pasienter.

helse

· Symptomer på Intestinal Endometriose 
· Laser Dentistry En av moderne Dental verktøy 
· Hvordan finne mat å spise for Non-Toxic Bo 
· Androgenetic Alopecia Symptomer 
· Hvordan få Worms Fra Mud 
· Blodprøver for revmatoid artritt & Kidney Disease 
· En beskrivelse og symptomene på Ulcers
· Hva er Diet Exchange? 
· Slik unngår du at Vericose årer 
· Ingen overraskelse her: Survey Finner Økonomien er en betydelig kilde til stres…