Medical Billing Fakta

Den medisinske profesjon har mange ulike posisjoner som spesialiserer seg på visse deler av den medisinske prosessen. Fordi medisinske behandlinger kan være komplekse og involverer mange ulike trinn og konsultasjoner, betaling for disse behandlingene kan fort bli komplisert, spesielt for layperson. Medisinsk fakturering er en gren som omhandler disse betalingene og hvordan de påvirker pasientene. Definisjon

Medisinsk fakturering samler all tilgjengelig informasjon om en pasient og deres behandlinger. Vanligvis, medisinske billers spesialisere seg i en bestemt sykehus eller gren, men noen ganger de også samle betalingsinformasjon for utenfor prosedyrer eller konsultasjoner med spesialister. Når all denne informasjonen har blitt utarbeidet, produserer den medisinske fakturering avdelingen en faktura for pasienten som viser dem hva de skylder, og bryter ned alle avgifter involvert i behandlingen.
Process

Medisinske billers har flere forskjellige store oppgavene. Først samler de opp alle regninger og uttalelser knyttet til pasienten og gå gjennom dem for å sikre at det ikke er noen feil i informasjonen. De har også kommunisere med inkassoforetak og forsikringsselskaper om tilstanden i pasientens betaling og hvilke deler av betalingen skal være dekket av forsikringen pasienten har. Billers også ofte møte med pasientene selv og forklare ulike deler av regningen deres.
Kodningsinformasjon

Medisinsk terminologi, sykdommer og behandlinger har alle sine egne koder som medisinske billers bruker for å formidle informasjon til organisasjoner som forsikringsselskaper. Disse kodene er brukt gjennom ulike medisinske og forsikringsselskaper slik at data kan utveksles raskt, men med koder for alle mulige sykdommer og behandling, må medisinsk fakturering avdelinger være eksperter på å samle inn og tildele koder. Det finnes mange typer programvare som hjelper dem til å gjøre dette.
Lege Begrensninger
p Det er en skarp avgrensning mellom en lege praksis og medisinsk fakturering. Legene har ikke tid til å fokusere på fakturering, og tilbringer mesteparten av sin tid med pasienter og deres medisinske journaler. Vanligvis leger selv vet svært lite om pasientens regningen og avgifter knyttet til det. Medisinske billers ofte forklare aspekter av fakturering til leger og pasienter til å hjelpe dem å forstå spesifikke gebyrstrukturer.
Analyse

I tillegg til å lage fakturaer og regninger, den medisinske fakturering avdeling gjennomfører også analyser for markedsførere og andre interessante i betaling mønstre for sine helsetjenester organisasjon. Billers montere rapporter som viser hvor organisasjonen gjør det meste av overskuddet og hvor pengene blir tapt over tid.

helse

· UTI hos barn 
· Fysisk Fitness Program 
· Fordeler og ulemper til Advanced Bodybuilding 
· Hvordan å øke immunitet Naturligvis 
· Egenskaper av fosfor 
· Attention Deficit Disorder Og Jail: A Case Study 
· RSD Cold Laser Treatment 
· Hvordan stoppe Your Voice Fra Risting 
· Cold hjem rette for et barn 
· De beste måtene å avgifte kroppen din