Vil Medicare betale for Justerbare senger?

Som du takle sykdom eller uførhet, kan din lege foreskrive en justerbar seng for deg. Leger foreskrive disse senger for mange forhold, blant annet postsurgery utvinning, søvnforstyrrelser, spinal, kretsløp, fordøyelsesproblemer eller luftveisproblemer, ulike typer smerte, og selv rastløs leg syndrom. For de på Medicare, kan en justerbar seng ikke være det beste alternativet med mindre det er en sekundær finansieringskilde involvert. Identifikasjon

Medicare er helseforsikring for personer over 65 år. Den dekker også de under 65 år (og over 18) når de har blitt diagnostisert med visse funksjonshemninger, og det dekker alle med permanent nyresvikt. Siden Medicare er påbudt av myndighetene i USA, må du ha bodd i USA i minst 5 år og har lovlig inn i landet for å kvalifisere seg. Medicare har flere divisjoner, inkludert del A Hospital Insurance, del B Medical Forsikring, del C Medicare Advantage Plans og del D Drug Forsikring. Del B dekker også holdbar medisinsk utstyr (DME). Sykehussenger anses DME.
Funksjon

Medicare ikke betaler for justerbare senger, men de kan bli fakturert av din DME leverandør på en nonassigned basis. Dette betyr at du må betale leverandøren for leie eller kjøp av sengen, men at leverandøren skal levere en "nonassigned" krav til Medicare på dine vegne, inkludert alle fullførte papirarbeid. Denne måten, hvis Medicare skulle velge å betale kravet, vil det lønne deg direkte. Men i nesten alle tilfeller vil Medicare ikke refundere for en justerbar seng. Likevel, for kunder som har sekundær forsikring, en skikkelig fornektelse fra Medicare er nødvendig for dekning til å skje.

Hensyn

Mest holdbar medisinsk utstyr tilbydere som er kontrakt med sin statens Medicaid-programmet vil ta oppdrag for justerbare senger hvis de er i stand til å skaffe preauthorization fra Medicaid for dekning. "Assigned" betyr at leverandøren regninger Medicare og Medicaid (eller forsikringsselskapet) direkte og aksepterer betaling direkte, skriving av eventuelle kostnader utover det som er tillatt. Tillatte beløp fastsettes av Medicare, Medicaid og forsikringsselskapene og er hva disse organisasjonene anser "rimelige kostnader" for enkelte tjenester. På denne måten er leverandør lov å fakturere for og få betalt for bare tillatt mengde. Hvis en leverandør regninger for noe utover denne "tillatt" beløp, regnes det som svindel.
Forebygging /løsning
p Hvis du eller en elsket en er på Medicare og en Legen har foreskrevet en justerbar seng, er første skritt å finne ut om den sekundære forsikring vil betale for sengen. Hvis ikke, kan du vurdere å diskutere alternativt utstyr med legen din. For eksempel er en semielectric sykehusseng dekket under Medicare er avkortet leie programmet. Dette betyr at Medicare betaler din DME leverandøren for 10 måneders utleie, og deretter gir deg muligheten til å fortsette å leie eller kjøpe sengen. Hvis du velger leien alternativet, leverandøren regninger Medicare for resten av den forhåndsbestemte leieperioden, og deretter utstyret er plassert på et vedlikeholdsprogram. Deretter, leverandøren regninger Medicare gang hver 6. måned for prisen av en måneds husleie. Til gjengjeld beholder leverandøren eierskap av sengen, men er nødvendig for å holde den i god stand (eller bytt om nødvendig) under hele leieperioden. Når sengen er ikke lenger medisinsk nødvendig, må den returneres til leverandøren. Dersom kjøpet alternativet er valgt, konverterer leverandøren regninger Medicare for en spesifisert tidsperiode og deretter leie til et kjøp. I dette tilfellet er eier av pasienten i sengen. Tilbyderen kan regningen Medicare for reparasjoner til sengen når en pasient eier den.
Potential

Forutsatt en semielectric sykehusseng er et alternativ for deg, krever Medicare at visse krav være oppfylt før det vil dekke en for en klient. Det er, må behovet være medisinsk nødvendig i henhold til Medicare standarder. For å bevise medisinsk nødvendighet, må holdbar medisinsk utstyr leverandøren gir et riktig utfylt Certificate of Medical nødvendighet (CMN). Dette må være Medicare standard form og må være ferdig i en helt bestemt måte av den forskrivende lege, og det må holdes up-to-date av leverandøren for lengden på leieperioden, og for eventuelle reparasjoner hvis du velger å kjøpe seng. En lege kan velge å skrive "99" for lengden av behovet på CMN, noe som skulle tilsi en "levetid" må Medicare. I dette tilfellet ville CMN generelt ikke trenger å bli oppdatert.

helse

· Øvelser for Cervical Spine Surgery 
· Pasient Evaluering Sjekkliste for Orthotists 
· Naturlig rettsmidler for Cat Allergi 
· Hva spiser du etter vektreduserende kirurgi? 
· Å miste vekt på sunn måte med Maximal Vekttap 
· Slik fjerner Popcorn fra tennene 
· Oppdag en lege med en 92,3 suksess rate med kreft 
· Måltider for høy-protein, low-carb dietter 
· Natural Relief for Varmeutslett 
· Hvordan behandle en Burnt Lip Fra Waxing