Medicare Del B Kvalifikasjoner

Medicare er vår nasjonale helse-omsorg program for pensjonister og dekker mer enn 40 millioner amerikanere. Det er to primære deler til Medicare, del A og del B. Del A dekker innleggelse sykehus, dyktige sykepleie, hjem helse og hospice omsorg. Del B dekker legenes tjenester, poliklinisk omsorg, forebyggende tjenester, diagnostiske tester, noen terapier og holdbar medisinsk utstyr. Medicare Part D, den nyeste tillegg til Medicare, dekker reseptbelagte legemidler. Generelle Kvalifikasjoner for Medicare Del B

Medicare Del B er tilgjengelig for alle amerikanere i alderen 65 år og eldre, til de under 65 år med visse funksjonshemninger, og til alle med End-Stage Renal Disease (ESRD). Du kan melde deg på del B som helst i løpet av syv-måneders periode fra tre måneder før den måneden du fyller 65 år og fortsetter inntil tre måneder etter fødselsmåned. Det er en månedlig premie for del B som er $ 110,50 for de som er nye til Medicare i 2010, og kan være mer for enslige med inntekt over $ 85 000 og ektepar med inntekt over $ 170,000. Du er kvalifisert for Medicare Del B, selv om du tar trygdeytelser, men hvis du ikke er det, må du kontakte Social Security til å søke om Del B.
del B Kvalifikasjoner for de med funksjonshemminger
p Hvis du har Social Security Disability Insurance (SSDI) eller Railroad Retirement Benefits (RRB), kan du melde deg på Medicare Del B starter tre måneder før 25. måned av uførestønad rett, og dekningen vil begynne i den 25. måneden. Hvis du har ALS, vil du automatisk bli innrullert i Medicare Del B den første måneden du mottar uføreytelser. De med ESRD som er på dialyse kan få Medicare dekning begynner den fjerde måneden av dialyse behandlinger, men dekningen kan begynne tidligere under visse omstendigheter. Månedlige premie for del B er basert på inntekt som beskrevet tidligere, med de fleste folk betaler $ 110,50 i 2010.
Utsette Medicare Part B Påmelding

Det er mulig å utsette innmelding i del B hvis du har andre medisinske forsikring fra en arbeidsgiver eller fagforening. Når denne dekningen avsluttes, vil du ha åtte måneder å melde i del B uten en straff. Regjeringen vil også kreve et brev av godskrevet dekning fra den forrige selskapet sier at dekning som du hadde var så godt som eller bedre enn det som tilbys av Medicare. Generell påmelding for del B er 1. januar til 31. mars hvert år.
P Hvis du ikke melde i del B når du er kvalifisert, og hvis du ikke har andre medisinske forsikring, vil du bli idømt straff hvis du melder deg i fremtiden. Straffen i 2010 er 10% av den månedlige premie for hver 12-måneders periode du var kvalifisert, men valgte å ikke melde. At straffen vil bli lagt til den månedlige premie så lenge du har Part B.

helse

· Hva er komplekse Migrene? 
· Hva er Bruk av Stem Cell Research? 
· Hvordan bli kvitt en øreinfeksjon 
· Hvordan bli kvitt en tannpine uten medisiner 
· Safety of Dental Composites Vs. Kvikksølv fyllinger 
· Hvordan slutte å ta sovetabletter 
· Hvordan søke Efudex 
· Hvordan rengjør du gjør en kontaktlinse? 
· Hvordan bli kvitt Ear Smerter 
· Tilbakevendende ørebetennelser i Babies