Medicare Kvalifikasjonskrav Retningslinjer for Portable Oxygen

Eldre amerikanere og de som er deaktivert som kan motta Medicare, den føderalt administrerte helsevesenet program. Mange medlemmer av den eldre og funksjonshemmede befolkningen er spesielt utsatt for sykdommer og lidelser som kan føre til pusteproblemer. Portable oksygen er en behandling for mange av disse sykdommene, og for de som er kvalifisert, dekker Medicare det. Holdbar medisinsk utstyr

Medicare klassifiserer bærbar oksygen som holdbar medisinsk utstyr (DME). DME er en klasse av forsyninger som er gjenbrukbare, brukes i hovedsak i hjemmet, og bidra til å lindre en sykdom eller et symptom på en sykdom. Portable oksygen, rullestoler og sykesenger er også eksempler på DME. DME er dekket under Medicare Del B fordel.
Diagnose Kvalifikasjoner

For Medicare å dekke bærbar oksygen, den begunstigede må lide og beofficially diagnostisert med en sykdom som forårsaker pustevansker, for eksempel emfysem. Deretter mottakers lege må foreskrive den bærbare oksygen, enten gjennom å skrive en resept eller et sertifikat. Når du skriver dette, må legen erklære elementet medisinsk nødvendig, og i noen tilfeller kan Medicare krever spesielle tester eller prøver utføres før den vil godta diagnosen og dekker elementet.
Leverandør Kvalifikasjoner

Hva Medicare vil dekke avhenger av hvor den begunstigede leier den bærbare oksygen fra. For Medicare å dekke deler av regningen, må den begunstigede gå til en Medicare-sertifisert leverandør. Videre, hvis mottaker går til en leverandør som godtar Medicare oppdraget, som betyr å akseptere Medicare betaling som full, så Medicare betaler 100 prosent av kostnadene, og den begunstigede må betale noe ut av lommen. Dersom leverandøren ikke aksepterer oppdraget, så Medicare dekker 80 prosent og den begunstigede eller hennes supplerende forsikring må dekke de resterende 20 prosent.
Leie Oxygen

leie bærbar oksygen fungerer veldig annerledes enn andre typer DME. Mens den begunstigede typisk "leieprisene-til-egen" DME fra leverandører, er en begunstiget aldri kvalifisert til å eie den bærbare oksygen utstyr, men i stedet er alltid leie den fra leverandøren. Medicare dekker en leieavgift for 36 måneder som er underlagt noen co-forsikringer om det er leid fra en leverandør som ikke tar oppdraget. Etter 36 måneder, er det ikke lenger noen leieavgift, men mottaker er teknisk sett fremdeles leier utstyret fra leverandøren. Stønadsmottakere er kvalifisert til å beholde varen for ytterligere to år før du trenger å leie en ny en (bærbar oksygen utstyr er bare bra for fem år). Støttemottakeren er ansvarlig for innkjøp av eventuelle oksygen tanker eller sylindere som kreves fra leverandøren.
Kvalifisering for reparasjoner

Leverandøren må gi rutinemessige rengjorde og vedlikehold av utstyr for å holde den i god stand. Hvis utstyret noensinne trenger reparasjoner, skal leverandøren gi reparasjoner og eventuelle deler som trengs for å gjøre reparasjoner uten kostnad når leverandøren tar oppdraget. Dersom leverandøren ikke tar oppdraget, da den begunstigede eller deres supplerende forsikring er ansvarlig for 20 prosent av kostnadene.

helse

· Personlig Helse Kreft med innebygd dilemma 
· Urte kosttilskudd for å bekjempe ADD 
· Hvordan vet jeg om en person har ADHD 
· Symptomer på mild helvetesild 
· Graft Infeksjoner i en aortaaneurisme 
· Hvordan forebygge urinveisinfeksjoner 
· Atferdsmodifisering Rådgiving Teknikker 
· Hvordan Care for DonJoy bukseseler 
· Lær mer om Rabatt Senior Dental Planer 
· Hvordan Stopp menstruasjonsblødning med urter